|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co myślisz o tym domu? | |||
Jest piękny!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 10.71% |
Ładny, ładny ;D |
8 | 28.57% |
Taki sobie |
13 | 46.43% |
AAAAAA! Moje oczy!!! |
4 | 14.29% |
Głosujących: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto mój 1 domek na forum pt "Nowoczesnośćx2"
![]() Bez gadania ![]() Oto cały domeQ ![]() PRZEPRASZAM ZA TAKĄ JAKOŚĆ ALE MUSZĘ SOBIE W SIMSACH POPRAWIĆ!! =) mieszkają tu Freya i Bellatrix Lasterange xD Bez obrazy, Freya ;D A teraz panie domu: Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:17 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tak szczerze to 9,9/10. Nie wiem za co ten -0,1 :con:
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
8/10 nie podoba mi się bryła
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Słaba grafika. Dom 4/10.
Sorry, ale za ciemno, w łazience za szaro, a salon za pusty, źle poukładane meble. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Renaes, chciałabym ci przypomnieć twój piękny dom:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40000 Hmmm... Czy według ciebie jest on lepszy od mojego? |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I nie przejmuj się moją wypowiedzią. |
|
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
Chyba po to dalas ten dom na forum, aby inni go oceniali. Widocznie Reanesowi sie on nie podoba. Ma prawo. I przyznam szczerze, ze dom Reanesa tez byl ladny (jakby coś to ja go nie bronie, tylko mowie jak jest. W sumie po co mam bronic kogos, kto mnie denerwuje i kogo nie lubie?) A co do Twojego domu bryla jest dziwna, i sypialnia mi sie nie za bardzo podoba, ale ogolnie ok. 8/10.
![]() |
#8 |
|
![]()
8/10 - Nie wiem... Coś mi nie pasuje.
![]() Sorka, że tak krótko.
#9 |
|
![]()
Nie podoba mi się. Bryła udziwniona na siłę, a to coś zielone (rozumiem, że to parasol) psuje do końca wygląd domu z zewnątrz. Wewnątrz meble są poustawaine tak... normalnie? bez wyrazu. Brakuje mi obrazów na ścianach (zwłaszcza w salonie). Salon jest zimny, nie chciałabym w takim przebywać. Czerwień pewnie miała to wszystko w pewien sposób "ocieplić" no ale... kolor czerwony i jeden kwiatek nie uczynią z tego pomieszczenia, salonu w którym chce się przebywać. W kuchni i jadalni jest już troszkę lepiej, ale i tak szczególnie mnie nie zachwyciło. Łazienka przypomina mi trochę... więzienie. Szaro-buro, pusto i nijako. I dlaczego ten kwiatek stoi na zasłonie!? Na górnej klatce schodowej stoi tylko kanapa (do tego w baardzo dziwnym miejscu) więc raczej nie ma czego oceniać. W pierwszej sypialni drażni mnie pościel- przywodzi na myśł szpital. A i pokrycie podłóg nie pasuje. Sypialnia numer dwa, odrobinę odbiega od reszty domu i to jest zdecydowanie plus. Miłe i ciepłe barwy, ale niestety bardzo dużo wolnego miejsca. 2/10
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dom do gustu mi nie przypadł (to może z tego powodu iż większości zdjęć nie dowidziałem)
Salon mi się nie podoba za czerwono. Kuchnia jest jak dla mnie za nowoczesna. Łazienka za ciemna. Sypialnia 1 nie podoba mi się, sypialnia 2 trochę lepsza. Ocena: 3/10 pozdr: kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|