|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hejka wszystkim mam znowu problem z gra simsy 4pr gdyż miałam z nią już problemy i robiłam przez to formata mojego kompa no i jak wgrałam gry od nowa czyli ts2 i ts4pr a są oryginalne chciałam od razu zaznaczyc to chodziły mi normalnie no więc ściągnęłam sobie znowu z neta dodatki te co miałam wcześniej no wiecie fryzurki, ciuszki i makijaże i grałam normalnie w miłowie grałam najwięcej i było wszystko cacy ale chciałam stworzyc rodzinki również w dziwnowie takie jakie miałam przed formatem i gdy tworzyłam ta 2rodzinke to podczas wybierania ubrań dla mojej simki gra mi sie zaciela wyłączył mi sie monitor ale zara znowu sie włączył.Myślałam ze to taka chwilowa zwiecha bo długo grałam ale gdy skończyłam grac i wyłączyłam simy to okazało sie ze znowu pojawił mi sie komunikat ATI CATALYST Control Center- podstawowy.a gdy to wyłączyłam patrze a tam moje wszystkie ikonki na pulpicie są mega wielkie!!!!znowu mi sie popsuła (ja to tak nazywam)grafika na monitorze i nie umiem przywrócic ich do normalnego rozmiaru, no i nie wiem co jest ciągłą przyczyna tego ze te ATI mi sie włącza i czemu psuja mi sie te ikonki.przecież to nienormalne żeby to sie psuło przez grę.przed formatem tez sie tak robiło i to właśnie jak grałam w dziwnowie bo wtedy tam grałam najwięcej.czyżby to oznaczało ze mam zepsute dziwnowo???czy może przyczyna leży po str.któregoś dodatka????jeśli tak to czy znacie jakiś sensowny program nie zajmujący dużo miejsca w kompie który będzie mi wykrywał błędne dodatki psujące gre???jeśli tak to prosze o szybka pomoc.POZDRAWIAM WSZYSTKICH UZYTKOWNIKOW FORUM :*
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Też tak niedawno miałam, niemartw się to niepowód do formatowania kompa. Musisz ustawić grafikę odpowiadającą rozmarom Do the sims 2. Mi to pomogło pozdrawiam :*
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
a gdzie sie to ustawia????w kompie czy podzczas grania tam w opcjach???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
By ikonki na pulpicie były mniejsze należy ustawić inną rozdzielczość! Klikasz prawym przyciskiem myszki w dowolne miejsce na pulpicie i pojawia się okienko -"Właściwości: Ekran"- wybierasz "właściwości" Potem "ustawienia" i zmieniasz na najlepszą dla twojego monitora (ja mam np. 1280 na 1024) Dodatkowo gdy grasz w Simsy wejdź w opcje i tam zmień rozdzielczość na taką samą jak masz monitor!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Dzięki wielkie!!!zrobilam jak muwiłaś i się udało
![]() Ostatnio edytowane przez KAJA401 : 03.02.2008 - 13:31 |
![]() |
![]() |
![]() |