|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Problem z Winrarem . .
Gdy ściągam dodatek wyskakuje coś takiego. Nie mogę odtworzyć C:\Documents and Settings\Szef\Ustawienia Lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5\ODUF8PQ3\MTS2_emede40_709982_5f1 31d88_Basics[1].zip ![]() ps - Odinstalowywuje go , instaluje nowy i .. nic ;[ Jest to ,,podobno,, wersja 40'sto dniowa. Nawet nie moge kupić licencji bo jest po angielsku :1smutny: Pomocy ;< |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Z tego co wiem na forum nie można rozmawiac o piratach
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
tylko o dodatkach z neta ;p Ciuchy , fryzury itd. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie mozna mowic o pirackich simsach . ;]
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Je przeciez NIC o pirackich Simsach nie napisalam!
Piszac "dodatki" mam na mysli ubrania, fryzury itp ktore mozna sciagnac ze strony modthesims2.com Ostatnio edytowane przez bacha88 : 03.02.2008 - 17:08 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
sciagnij jeszcze raz ten plik ktory probojesz rozpakowac. Jesli korzystasz z IE to prawdopodobnie nie sciagnelo Ci tego dodatku do konca. Mnie tez czasem sie takie cos zdarza, Internet Explorer odczytuje jakos blednie rozmiar sciaganego pliku, albo przerywa transfer i wtedy np zamiast 2MB sciaga tylko 1,60MB Skutki sa wlasnie takie jak opisany przez Ciebie problem, WinRar sie "buntuje" i nie chce takiego archiwum rozpakowac.
Najczesciej takie bledy zdarzaja mi sie wlasnie na MTS2, ale jak mowilam wczesniej, wystarczy ponownnie sciagnac dany plik i powinno dzialac. Dodam jeszcze ze moj WinRaR to rowniez trial a uzywam go juz bardzo bardzo dlugo i jedyny mankament to mala tabelka z prosba o rejestracje ktora wyskakuje przy kazdym uruchomieniu. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|