|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwsze simy.
no więc pierwsza to Nelly jest dorosła Simka. ![]() ![]() I druga Simka Elle nastolatka ( jak widac jest elf ^^, ) ![]() ![]()
Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de ![]() Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru Ostatnio edytowane przez shiyo : 03.06.2009 - 21:28 Powód: zmiana nicku |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmmm... Nelly jest nienaturalna... Ma za duże oczy i usta a za cienki nos. Jednak jakaś taka do wytrzymania... 7/10
A Elle? Nie podoba mi sie. Poprostu bez powodu. To nie mój styl. Więc tego oceniać nie będę ![]() EDIT Nie pasują mi te migające gwiazdki. Psują efekt :smirk: |
![]() |
#3 |
|
![]()
Lubię robić elfickie simki a wręcz kocham.
Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de ![]() Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru Ostatnio edytowane przez shiyo : 23.07.2009 - 22:13 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 22
|
![]()
Nelly: wygląda sztucznie. Może powinnaś zmniejszyć jej oczy i usta
Elle: trudno mi ocenić. Sam kształt twarzy bardzo przypomina pierwszą twarz z niewielkimi przerobkami. Czyli znowu sztucznie..... |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Za duże usta, za duże oczy, a mimo wszystko simki bardzo maxisowe. Wyglądają jakby były nieco... spuchnięte. Narazie nie oceniam na punkty, poczekam na następne
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Oby dwie te same i za duże oczy i usta nie ma co oceniać bo te simki są robione z pierwszej twarzy tylko oczy i usta są za duże!!!...
Pozdr. ![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Bardzo maxisowe. Mają trochę powiększone oczy i usta i to wszystko. No i mają skin zinternetu. Nie ma czego oceniać...
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
ej co macie do maxsisowych simek,ja je lubię ;d
Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de ![]() Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru Ostatnio edytowane przez shiyo : 03.06.2009 - 21:29 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nelly jest niezła, ale ma źle dobrany makijaż i za duże oczy.
|
![]() |
#10 |
|
![]()
Elle
Sylwetka ![]() z bliska ![]() Proszę o ocenki ^^
Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de ![]() Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru Ostatnio edytowane przez shiyo : 12.04.2008 - 10:27 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|