|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam!
Przedstawiam mój drugi dom na forum. Mam nadzieje, że będzie lepszy od pierwszego. Czekam na szczere, nawet surowe opinie. ------------------------------------------------------------ Dom rodziny Biedronka to mały domek położony w Miłowie. W cichej, spokojenej okolicy wśród miłych i pomocnych sąsiadów. Przedstawiam rodzinę Biedronka: Mama Emila, syn Peter i kotka Mamba. Zapraszam do obejrzenia domu. ![]() ------------------------------------------------------------ Czekam na opinie i oceny. Pozdrawiam. Kotek23
Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:17 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie rozumiem po co zastosowałaś dwa odcienie tynku. Na dodatek ten ciemniejszy tynk kompletnie nie współgra z resztą.
W domu jest pusto, przydał by sie dywan. Źle dobrane kolory w pomieszczeniach co daje efekt szarości i nudy. Kuchnia to rząd mebli, do tego stół otoczony pół ścianką. Wygląda to jak bar mleczny. Pokój dla dziecka to obklepany motyw na tym forum. Nie widzę żadnego oświtlenia. Popatrz na rzuty...i co widzisz? pustkę, tak jest za pusto! |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
------------------------------------------------------------------ Bardzo dziękuję za oceny. Starałam się żeby był lepszy. ![]() Pozdrawiam! Kotek23
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie wydaje ci się, że z włączonym oświetleniem zdjęcia wyszły by o wiele lepiej. Poza tym o świetlenie tworzy część dekoracji. |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No teraz to widzę że się postarałaś i posłuchałaś tego co ci powiedziałem czyli mniej dodatków i więcej rzeczy clean. Domcio mi się podoba i jest o wiele lepszy poprzedniego;p daję 9/10
|
![]() |
#6 |
|
![]()
pusto trochę 7/10
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Trochę pusto.
Bryła nie ciekawa . Taka sobie . I co to ma być koło WC? Czy to dla kotka? Eh... siedzisz sobie na toalecie i patrzysz jak załatwia sie kot?? Ja bym przeniosła tą "kuwetkę" A ten pokój dziecka to jakiś przeciętny! --------------------------- 6,5/10
I'm arrogant, but not so much that I'd irresponsibly save someone just to brag about it ~ Ciel Phantomhive Ostatnio edytowane przez NOTplastic : 02.03.2008 - 09:02 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Eh... siedzisz sobie na toalecie i patrzysz jak załatwia sie kot?? Ja bym przeniosła tą "kuwetkę"
--- Eee..ja tak mam, tylko kot ma 'zakrywaną' kuwetę .. xDDD -- Dobraaaaa, w domu za pusto, prawie wszędzie ten sam tynk, bryłka nudna trochę, ale po za tym to spoko..a nawet spokojnie! ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Pusty, nudny i bez wyrazu - tak w trzech słowach można opisać ten dom. Kolor ścian z zewnątrz wygląda co najmniej śmiesznie. W środku też nie jest zachwycająco. Gdzieniegdzie kolory są źle podobierane, gdzie indziej znowu meble ustawione tak ‘aby było’ Doskonałym tego przykładem jest sypialnia, w której wszystko jest ‘upchane’ na jedną ścianę. Uczepię się oświetlenia- można było je zostawić! A nawet trzeba było je włączyć!
Na miejscu chłopca nie weszłabym do tego pokoju. Duża ilość niebieskiego strasznie przytłacza (nawet w tak ogromnym pomieszczeniu) jednym słowem - nie podoba mi się. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi sie wogóle. Właściwie chcę powiedzieć to co Sheep-y
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|