|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
na wielu zdjeciach widziałam ze to pomieszczenie w ktorym tworzy sie rodzine jest inne niz standardowo. jak to mozna zmienic? mam nadzieje ze ktos kojazy o co mi chodzi. A przy okazji mam jeszcze jedno male pytanie i wiem ze takich tematow bylo juz duzo ale chodzi mi o kod na ustawianie mebli pod kontem i bez siatki. kody ktore znalazlam nie dzialaja mi z grze. Dlaczego?? i co moge zrobic zeby moc tak ustawiac. Wiem ze jest jakis program ale u mnie slabo z umiejetnosciami komputerowymi i angielki na poziomie roznych programow dlatego boje sie ze cos popsuje
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Kod na ustawianie rzeczy pod kątem: boolprop allow45degreeangleofrotation true
Kod na ustawianie rzeczy bez siatki: boolprop snapobjectstogrid false A co do okna tworzenia rodziny to jest takie coś ale nie wiem gdzie ![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Na forum jest poradnik, jak zmienić CAS!
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
kody mogą ci nie działać, bo może wymagają dodatku którego nie posiadasz. pozdro
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
mam wszystkie dodatki poza tymi roznymi akcesoriami typu swieta, moda z H&M itp. a kody nadal mi nie dzialaja poczytam o tym programie i sprobuje najwyzej zepsuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nie kombinuj lepiej z SimPE bo możesz cos popsuć, spróbuj wpisać ten kod tak: (zachowaj duże litery!!):
boolprop Allow45DegreeAngleOfRotation true
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Albo ściągnąć gotowy CAS z http://www.modthesims2.com/download....rname=&csort=0
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|