|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Dom "Muszelka"
Dom "Muszelka" to połączenie elegancji z praktycznością. Jest idealny dla młodego małżeństwa z dzieckiem, rodziny, która lubi nowoczesność z nutką tradycyjności. Dom letniskowy kupili państwo Daszek: Ewelina, Krzysiek i ich córeczka Tosia. Chcą na urlopie wypocząć i trochę oderwać się od codziennego świata. Przepraszam za nierówny rozmiar zdjęć. Miały być jednakowe, cóż... Pozdrawiam, mam nadzieję, że się podoba. olliss P.S: Ochh, zapomniałam znów o rzutach. Zrobię zdjęcia przy najbliższej okazji ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:56 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
ten basenik mi się niepodoba 8/10
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja coś mam kłopoty ze wzrokiem czy te drabinki i skocznia latają nad basenem?? Z przodu ładny ogród. We wnętrzu ładnie podobierane meble i tapety i do tego to nie dodatki ;p Czy ty może nie pobierałeś/aś mojego dużego domku bo widzę że masz tylko te dodatki co ja czyli tylko te roślinki xD zapomniałem o ocenie 10/10
Ostatnio edytowane przez Matrax : 24.02.2008 - 19:00 Powód: ocena |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mysle, ze ten dom jest duzo lepszy od poprzedniego. Nie podoba mi sie, ze meble sa "na oknie", zmienilbym blaty od szafek w kuchni, bo sa zbyt jednolite i bezplciowe. Pokoj dzieciecy troche zbyt cukierkowy. W ogole kolory sa dosc pomieszane... Salonik jest ladny, lubie ta kolorystyke. Lazienka to chyba najlepsze pomieszczenie. Simowie nie wyjda z basenu, bo drabinki wisza na wodzie. Ogrod dosc uboki no i nie ma ogrodzenia... Popracuj nad kolorystyka i doborem mebli
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dziękuję ogromnie za wszystkie opinie, zapraszam do dalszego komentowania.
Pozdrawiam, olliss. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Domek jest................................
aż mnie zatkało ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Fajny domek
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajne, fajnie urządziłaś
![]() 9/10
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nie ukrywam, że spodziewałem się czegoś lepszego
![]() Może wymienię co mi się tutaj niepodoba: - dziwne rozmieszczenie okien - kształt bryły - dziwne "basenowe" kształty - okropny dach - ogólnie nudna bryła - nie pasjąca barierka przy wejściu i schody - praktyczny brak ogrodu, tylko mnóstwo pousadzanych drzew - okropna ta altanka - dużo wolnego miejsca wewnątrz - dom wydaje się nie mieć tego swojego charakteru ^^ A teraz co zasługuje na pochwałę: - dopasowanie kolorystyczne - w tym domu może być nawet przytulnie Ogólnie: Domek jest jak zupa bez maggi ![]() ![]()
|
|