|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jak zrobiłem nową okolicę to widac w jej miniaturcę jak wybiera się daną okolicę do gry to widac tylko miniaturkę terenu a ja chciałbym aby był filmik tak jak w maxisowych okolicach czy da się tak zrobić bardzo proszę o pomoc. Naprzykład taki filmik jak w Miłowie w miniaturce jest . Bo ja niechcę zdiecia teresnu który wybrałem w mojej okolicy tylko filmik . Pomocy
|
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chyba ak samo jak ze zdjęcie. Trzeba nakręcić filmik i zamienić zdjęcie na filmik w odpowiednim pliku.
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ale z tego co mi wiadomo, filmików o rozszerzeniu .avi nie da się przekształcić na .package (chyba to jest rozszerzenie pliku z filmikiem okolicy).
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie spamujcie dajcie mi odpowiedz na moje pytanie
coś znalazłem ale nadal nie umiem zrobić Moje DOkumenty Ea Games Sims Neighoborhoods i tam są chyba okolice ale nie umiem zrobić Ostatnio edytowane przez patryk100 : 02.03.2008 - 11:00 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
no to chociaż zdięcie mojej nowej osady a nie sam teren
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
To robisz zdjęcie w okolicy i później zamianiasz zdjęcie okolicy na swoje w odpowiednim pliku.
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
jeżeli macie zamiar napisac "nie wiem" to nic nie piszcie.
@up: dla szczegółowości odpowiedni plik znajduje sie w Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\N004 (lub N005, N006, zależy) i nazywa się N004(5,6,7, itp)_Neighborhood.png pamiętaj że zdjęcie które w nim umieszczasz powinno mieć taki sam rozmiar.
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dzięki Wątek do zamknięcia
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Patryk, jeżeli nikt nie odpowiada, to znaczy, że nikt nie zna tej odpowiedzi.
A poprzednie posty nie były żadnym spamem tylko własnie próbą odpowiedzi na Twoje pytanie, jeśli nie zauwazyłeś ![]() Osobiście sądze, że nie ma możliwości umieszczenia własnego filmiku, bowiem potrzebny byłby jakiś program do kompresji, którego użyto przy robieniu oryginalnych klipów. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|