|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam,
jestem nowym fanem simsów jak i rowniez tej wspanialej stronki. ![]() a wiec oto moje simowa historia zainstalowalem the sims 2 zagralem bez zadnych problemow, po 3 dniach zainstalowalem TS2: zwierzaki tez stworzylem se pieska i gralem,WSZYSTKO OK.potem zainstalowalem dodatek TS2:Teen style odpalam i :wacko: :/. NIEMA MIASTECZEK... wiec stworzylem nowe dalem domek i :wacko: sa nowe meble itd. ale Nie ma dodatku Zwierzeta !! wiec gasze TS2:Teen style i odpalam dodatek Zwierzeta MIASTECZKA SA ![]() Jest na to jakas rada ?? a w skrocie jak mozna grac w the sims 2 z wieloma dodatkami?? bede bardzo wdzieczny za pomoc z resztą z gory THX ![]() Ostatnio edytowane przez nasim : 03.03.2008 - 17:58 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Z tego co piszesz brzmi, jakbyś zainstalował wszystko do jednego folderu. Najlepiej nie zmieniać proponowanych przez instalator lokalizacji - nigdy nie zmieniałam, nigdy nie miałam tego problemu. Koleżanka miała właśnie dlatego, że wrzuciła wszystko w jedno miejsce... O ile dobrze zrozumiałam.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
tak wszystko zainstalowalem na e;/gry/sims 2 :/ a proponuje mi instalowac na dysku C a tam tylko 250mb wolnego i niczego sie nieda usunac....
ale chyba to nie jest powod..... nie wiem moze jakies inne propozycje?? |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
podstawowa np. E:/Gry/THE SIMS 2/ts2 zwierzaki E:/Gry?THE SIMS 2/ts zwierzaki |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie,poprostu robisz folder sims 2 np: w d/program files/the sims i do folderu the sims tworzysz te foldery z grami jakie masz
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Tak, najlepiej nie zmieniać lokalizacji, a jeśli na dysku C gra zajmuje ci za dużo miejsca, to zmień partycje. Co do grania we wszystkie dodatki naraz, to musisz włożyć płytę tej gry, która została najpóźniej wydana tzn. jeśli masz np. TS2 Zwierzaki, TS2 Nocne Życie i TS2 Podróże, to wkładasz cd od Podróży.
Pozdrawiam cherryalex |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
a jak sie zmienia partycje??
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Zapytaj się kogoś kto zna się na komputerach... Mi to zmienił informatyk. A co do odpowiedzi Origame, to stwórz na dysku E folder The Sims 2, w tym folderze stwórz tyle folderów ile masz dodatków, każdy nazwij nazwą dodatków i tam wgraj je....
EDIT: O sorry, Origame mnie wyprzedziła ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
O to mi właśnie po głowie łaziło,ale nie wiedziałam jak to napisać więc napisałam bzdury a tak poza tym to nie koniecznie do dysku E możesz do innego z resztą to zależy od ciebie
E...:Heh ![]() Ostatnio edytowane przez Origáme : 03.03.2008 - 18:45 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|