|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To mój 3 dom znajduję się w piwnicy ( właściwie to jest apartament) .Nic więcej nie chce mi się pisać
![]() A więc PRZEDSTAWIAM Rodzinę Alarcon-Maralez i to dziś na tyle mam nadzieję że wam się podobało pozdrawiam rogi_kalafior Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:15 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmm...nawet ładny 7.5/10 pozdr
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajny. Dużo w nim zieleni i to jest plus. Bryła: Jakaś dziwna nie podoba mi się. Ładne meble i ogólny wystrój
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
ladny, tylko może trochę za dużo tych lamp nad obrazami ;]
#5 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się położenie domku-piwnica to nie najlepsze miejsce na mieszkanie
![]() Ale moim skromnym zdaniem wnętrza są super! Wiosenne,żywe,wesołe i optymistyczne,przytulne,jest dużo 'naćkane' różnych drobiazgów-tak,jak lubię ![]() Nie podoba mi się tylko kolor szafek w kuchni i to,że TV w sypialni jest za nisko. |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bardzo fajnie i nowocześnie umeblowane mieszkanie.
Tylko, że ja osobiście nie przepadam za aż tak nowoczesnym stylem i dotatkami z netu. Ogólna ocena 7/10 Pozdrawiam i życzę wesołych świąt. |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie pokazałeś bryły i dom w piwnicy troche dziwnie wyglada.Hol jest nawet nawet.W kuchni zielone szafki mi się nie podobają i powiedz skąd masz te drzewka bonsai.W jadalni nie podoba mi się żyrandol.Łazienka ładna ale obraz nie.W gabinecie za żółto.Nie podoba mi się basen koło salonu i w salonie telewizor.
6/10 pzdr. B.B |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
dom jest przepiękny!!! 10/10
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
momentami nie mogłam się zorientować co jest co, bo troche zagracone jest, ale mimo wszystko ładnie dobrane kolory mebli;ściań;podłóg, ogólnie styl modern, który jest moim ulubionym
aa, jeszcze jeden minus ta prostokątna, zwyczajna bryła |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Sliczne ! Śliczne nic dodać tylko moze ując ten basenik w Saonie ale to błachostka
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|