|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() tytaj ktos chce zostac gwiazda ![]() Reklama simów ![]() Bardzo ładne ciuszki ![]() ?Jak fajnie sie tulic z mezem w nowym dodatku ![]() ![]() Draga sławy! ![]() Oto Christina! ![]() Chyba ktos dostał oferte pracy? ![]() tak własnie byc piosenkarka to jest to! ![]() Tyle ludzi mnie uwielbia! ![]() O jak dobrze po całym dniu roboty ! ![]() Teraz kompiel w mleku ![]() Jakie suknie! ![]() Tu mozemy zobaczyc nowe:okna,drzwi i fontanne ![]() ![]() Pieknej jakosci szafa ![]() Cos nowoczesnego ![]() tutaj widzimy :nowe obiekty ![]() narazie to tyle pozdrawiam Cornelia[/img] |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
super super
![]() nareszcie juz niedlugo bedziemy mogli odkryc wszystko ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
OOO fajneeeee :lol: Podoba mi się to 8) dobrze , że to tu zamieściłaś :wink:
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Też mam zdjątka z Superstar i oczywiście niektóre z tej stronki ale też mam takie których byćmoże nie widzieliście. Tylko mam problem - nie wiem jak umieścić je tutaj - na forum
![]() Spróbujcie mi to wytłumaczyć a byćmoże zobaczycie zdjęcia z superstrara pierwszy raz na oczy ![]() Pozdrawiam Kasiula ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
oczywiscie ja mam tez duzo zdjec ale bezsensu sleczec i dawc je w jeden post
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
całkiem fajne zdjątka...
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
***** fajne zdjęcia. NIe wiem czy warto kupić gwiazdora. Zbieram na nowy komp ale co tam 79.99zł to mała sumka. Chciaż można na stadionie kupić za 25 zł.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Z kąd masz te zdjęcia?
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mucio wystarczy poszukać......wpisz do wyszukiwarki "sims superstar", a pokaże Ci się mnóstwo odnośników do stron......napewno znajdziesz w nich różne zdjątka..... :wink:
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
hehe tak jak wyzej wsponiała qumpla wyszukiwarka
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|