|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Myślę, że dom marzeń to chyba nie jest..
Bryła troszeczkę mi się nie podoba, ale za to wnętrze jest b. ładnie. A ta jadalnia coś malutka Z zewnątrz jest, jakby zrobione coś szybko i niestarannie. Ocena 7,5/10 Oczywiście to moja opinia i się nie obraź. Pzdr. ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła- nie podoba mi się, taki kloc. Za bardzo nowoczesna chciałaś być.
Salon: Zzzzimno, nie podoba mi się Kuchnia: Duża, wszystko w zieleni O.o też mi się nie podoba Jadalnia: ujdzie ale trochę za mała Łazienka: za duża, pościągałaś gotowe meble i poustawiałaś Sypialnia: troszkę za mała? chyba za duża. nie podoba mi się, 4 rzeczy. Ogólnie: dom mi się nie podoba, jest za duży, mało przytulny, jest mało rzeczy. porobiłabym jakieś komplikacje: połączyłabym jakieś zestawy itp. Jak na razie 3/10. Nie obrażaj się bo jeszcze sobie żyły podetniesz. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No więc. Bryła najgorsza z Twoich wszystkich domów, aczkolwiek wnętrze jest moim zdaniem świetne. Ładna kolorystyka, jest przytulniej, kuchnia mi się bardzo podoba.
![]() Ocena: 8,5/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Może być ... Nie chce mi sie rozpisywać
Ocenka - 5/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ładna kolorystyka, ogólnie ładne pomieszczenia. Tylko podłoga w kuchni mogła by być jaśniejsza. 7/10
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi sie podoba ale brakuje firanek/zasłon/rolet.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ehehhhhh...nononon. troche sie oderwałaś od świata ;| Taa ? Sorki no ale wybacz nie przepatam za takim ustrojem ;]
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
nie no poprawiłaś się, ale dom marzeń to nie jest.Patrz na bryłę!!!!Chciałabyś w czymś tak conajmniej brzydkim mieszkać, te cegły odstraszają a ogród, raczej ogrodem nie jest.Salon i kuchnia są bardzo ładnie umeblowane, najładniejsze pokoje w domu.Jadalnia wieje pustką, a tego koloru jest chyba jednak trochę za dużo.łazienka jest za dużym pomieszczeniem z za małą ilością mebli jednak równowagę kolorystyczną na szczęście zachowałeś\aś, podoba mi się to, że są tam jakieś szafki.Sypialnia-hmmm, no właśnie sypialnia, ten obraz jest tragiczny, a żółć razi w oczy.Ocena to 4/10
|
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie widziałem twoich pierwszych domów (jestem w trakcie ich oceniania) więc nie mogę stwierdzić czy się poprawiłaś czy nie.
Bryła: Kloc !! Brzydka, fuj. Nie podoba mi się za bardzo klockowata. Ocena: 5/10 Salon: Jak już stwierdziła ZuuZaa (^^) salon jest za zimny, przydały by się jakieś kolory, kwiaty coś co by rozjaśniło tą monotonność, a tu biały, czarny, szary i czerwony. Ocena: 6/10 Kuchnia: Wiem że zielony jest teraz w modzie ale bez przesady, kuchnia jest za zielona. Meble ładne ale podłoga i ściany już niee. Ocena 7/10 Jadalnia: Super kolor beżowy jest cool. Najładniejsze pomieszczenie w domu. Ocena 10/10 Łazienka: Po jadalni najlepsze pomieszczenie, brązowy kolor jest bardzo ładny. Tylko lustro by się przydało !! Ocena: 10/10 Sypialnia: Mała i pusta. Plus za kolory. Ocena 8/10 Bryła: 5/10 Wnętrze: 41/50 czyli 8,2/10 pozdrawiam: kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|