Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.06.2008, 20:09   #1
Balefyre
Guest

Sad Zamiana simów ?

Gdy wczoraj grałem w simsy w swoim mieście przytrafiło mi się coś dziwnego. Stworzyłem rodzine składającą się z jednego sima którego nazwałem Marek. Wszystko było ok. Osiągnąłem szczyt w karierze bines i gdy wróciłem z pracy wyświetlił mi się komunikat - Marek ma przyjacielską duszę blablabla i przyprowadził kolegę z pracy. Z helikoptera wysiadł murzyn z mojej innej rodzinki który też pracuje w binesie ale na imię miał Marek chociarz w tamtej rodzinie dałem mu Adam. W dodatku mogłem sterować tylko tym murzynem a tamten mój był u mnie jako gość. Simowie pozamieniali się terz wspomnieniami umiejętnościami i chemią. Po wyjściu do otoczenia w domu murzyma był mój sim a w moim domu ten murzyn. Czy ktoś miał może coś podobnego?
Czy jest jakiś sposób by ci simowie znowu się zamienili? Nie mam dodatków z neta. Jeśli ktoś zna jakiś sposób to niech pisze. Za odpowiedzi będe wdzięczny.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.06.2008, 20:14   #2
avenly

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zamiana simów ?

Mawsz oryginał ? a jeżeli tak, to czy gra jest zaaktualizowana?
avenly jest offline  
stare 09.06.2008, 20:21   #3
Balefyre
Guest

Mam orginał a gra jest zaktualiowana

stare 10.06.2008, 11:23   #4
Searle

Reputacja: 10

To, czy jest to oryginał, czy pirat, nic nie ma do rzeczy.
Myślę, że jest to po prostu bląd w grze.
Na Twoim miejscu wyszłabym z otoczenia nie zapisując gry (ale obawiam się, że tego nie zrobiłeś) - innego sposobu nie znam, poza SimPe.
stare 10.06.2008, 13:37   #5
Balefyre
Guest

Nie zapisywałem. Wyszedłem do otoczenia bez zapisu gry. Myślę że każdy w takiej sprawie by tak zrobił.
Spróbóje ich pozabijać i wskrzesić. Wątpie żeby to zadziałało ale spróbować można.

Ostatnio edytowane przez Balefyre : 10.06.2008 - 13:46

stare 11.06.2008, 14:18   #6
shizeR
Guest

w gazecie czy na komputerze poszukaj opcji "poszukaj domu dla siebie" u obu facetów wtedy przyjedzie taksówka i ich zabierze będą w koszu simów i ich po wprowadzaj do właściwych domów . i Po Problemie mam nadzieje że pomogłem

stare 11.06.2008, 17:33   #7
Balefyre
Guest

Grin Odp: Zamiana simów ?

Cytat:
Napisał ZyzioSim Zobacz post
w gazecie czy na komputerze poszukaj opcji "poszukaj domu dla siebie" u obu facetów wtedy przyjedzie taksówka i ich zabierze będą w koszu simów i ich po wprowadzaj do właściwych domów . i Po Problemie mam nadzieje że pomogłem
Dzięki! to naprawde pomogło!
Gdy przeniosłem murzyna (Marka) do skrzynki rodzin to on automatycznie zmienił wygląd na swój poprzedni.
Bardzo mi pomogłeś bo niechciało mi się robić nowego otoczenia a moim simem zarobiłem kupę kasy (bez kodów).

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania