|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie! Od kilku tygodni męczy mnie ten problem!
Otóż pierwszy (A może, któryś z koleji, ale zauważony jako pierwszy?) raz gdy simka opalała się na wyspie Twikki w kostiumie kąpielowym. Kostium po kilku godzinach ,,przyrósł" jej do ciała! Zrobił się taki nie wyraźny... Przebrałam simkę w maxisowski strój tancerki huuula, ale po pewnym czasie spódnica stała się ,,lepka" i posklejana. O zgrozo! Stroje NPC'ów również stały się nie wyraźne! Wyspiarka miała na spódnicy deseń w kwiatki, lecz zmienił się on w morskie fale! Myślałam, że to błąd w grze, lecz myliłam się. Za drugim razem gdy wprowadziłam rodzinkę do Kwitnacych Wzgórz stało się to samo. Babka miała bluzke z neta, która byla ładna i wyraźna. Chłop miał coś maxisowskiego na sobie. Właśnie robiłam zdjęcie. Po zrobieniu zdjecia kobieca bluzka zniekształciła się. Cekiny na niej zmieniły się w szare kropki ![]() Powiedzcie mi coś o tym wydarzeniu. Czy wam też się tak zdarza? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
To chyba problemy z kartą graficzną...
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ja też tak mam jak Hondirenda a kartę graficzną mam dobrą
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja mam tak, że w np. Body Shopie przy ciuchach z neta. Jeśli jakiś ma wyraźną koronkę u góry [taki golf w koronkę mam] to kiedy robię oczy [kolor, makijaż] to one są wyraźne, a wzorek na bluzce nie. Albo włosy mają czasem niewyraźne pasemka.
To wina karty, niestety. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
u mnie w warsztacie wszystko jest bardzo wyraźne no i w grze też tylko jak gram dłużej niż godzinę to mi się zniekształca ubranie a jak je zmienię w szafie czy coś takiego to wszystko dokładnie widać tak jak wcześniej
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
U mnie też tak jest, wzorki zlewają się w kolorową plamę, nie widać szczegółów. Tak samo z włosami, chyba trzeba się przyzwyczaić. Wina grafiki na bank.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
też tak miałam, w ustawieniach gry były włączone wysokie detale tekstur jednak po jakimś czasie wszystko było rozmazane... dałam na najniższe detale, potem znowu na najwyższe i jak naradzie wszystko jest ok...
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|