|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja mam tak samo i gdy zaczełam nagrywać je mniej dawało sie grać . A ty morzesz tak mieć bo mogłaś nagrać dodatek z błędem i dlatego ci sie nieda nagrywaj je stopniowo potem sprawdzaj czy gra sie da a wrazie gdyby sie niedała to usuń te dodatki i prubuj z innymi.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 13
|
![]()
tu chodzi o to, ze masz zapchany dysk, albo o to ze dodatki musza sie troche ladowac.
mozesz -zmniejszyc zawartosc folderu downloads, poprzez specjalny program -pousuwac zbedne/ dublujace sie dodatki -poczekac cierpliwie az gra sie zaladuje -odinstalowac i zaistalowac gre acha, Tobie laduje sie to w nieskonczonosc w glowny menu (bialy pasek u gory) czy moze wyskakuje komunikat i gra sie zamyka? odpisz ![]() acha, jak o 1 to poczekaj ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hmmm...Był Jakis Program ,w którym Swieciły sie nma rózowo czy na czerwono Złe i dobre Dodtaki Nie Pamiętam jak on Sie nazywał Ale Postaram Sie poszukac i NAljepiej Gdybys odinstalowała i zainstalowała grę
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
mi też się tak robiło,bo jak się potem okazało niektóre były z błędem i ja zrobiłam tak ; grupkami instalowałam dodatki i sprawdzałam czy gra się włącza
![]() przy tych dodatkach przy których były jakieś komplikacje po prostu odinstałowałam te dodatki ![]() troche pracochłonne,ale może warto spróbować ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ten program, o ktorym ktos wyzej wspomniał to sims2pack clean installer. warto go miec na dysku, jesli sciagamy duzo dodatkow.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|