|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mój nowy dom po długiej przerwie. Nie miałam weny, dzień przed wyjazdem w góry zrobiłam dom, ale nie zdążyłam wstawić go na forum więc daję teraz.
Zamieszkuje go początkująca bizneswoman Alison Casen. (TU możecie ją pobrać) Rzuty dodam jutro. Oceniajcie. Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 12:52 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Witaj
Bryła troche mi się nie podoba. Nie podoba mi się również dach. I ogród. W przedpokoju na II piętrze jest troche za pusto. I troche tak dziwnie ze połowa domu to okna ![]() ![]() Podoba mi się sypialnia. I łazienka. A do reszty poprostu nic nie mam, ą ładne ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Super bryla i w srodku tez BARDZO mi sie podaba. sliczna kuchnia 100/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
mmm, ładniusi domeczek
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Domek bardzo ładny i nowoczesny. Mam jednak parę zastrzeżeń:
1. Nie podobają mi się schodki wejściowe (nie pasują) 2. Dlaczego w kuchni jest tak, że ten zestaw (chodzi mi o ten talerz i sztućce) jest na rogu blatu, skoro nie ma tam krzesła? 3. Dach mogłaś zrobić z czarnych kafelek. To tyle ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
super ten dom to dopiero coś ......
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Eh.. odejmę dwa punkty ponieważ nie podoba mi się-
*bryła domy. *ogród , którego wcale nie ma. I to wszytko 8/10 bey. _________________________ Tokio Hotel is the best |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz: bryła nie należy do najlepszych. To taki klocek. Wydaje mi się też, że w ogrodzie jest strasznie pusto.
W środku: Cud, miód i orzeszki! Jedyne do czego mogłabym sie przyczepić, to brak 'płotka' (nie wiem jak to nazwać... może ogrodzenia) u góry, przy schodach. Nie rozpisując się - 9/10 ![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bardzo ciekawy budynek...
Ale brakuje barierki przy schodach ![]() Wnętrza mi się podobają Ocena 7/10 - bo nowoczesne budownictwo rzadko trafia w mój gust ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
9/10 wszystko ok tylko dach mi się nie podoba...
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|