|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Z góry uprzedzam, że powielam tu kilka moich wcześniejszych pomysłów (skopiowałam z Ikeowskiego startera)
![]() Ale potrzebowałam większego domku dla dwóch rodzin (dziadków i młodego małżeństwa oczekującego potomka). Więc przedstawiam mój kolejny domek: ![]() ![]() ![]() Nocą: ![]() ![]() Jeden z lokatorów: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsza sypialnia: ![]() ![]() ![]() ![]() Druga sypialnia: ![]() ![]() ![]() Taras i reszta (czyli ogródeczek i plaża): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skopiowana żywcem łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() Domek jest „prawie” clean – zawarte są zasłony (które się zasłaniają – cudo) by Miki2207 i parasol składany także by Miki2207. DZIĘKI ![]() Mod na otwierane okna z modthesims2.com pobrany. Zapraszam do komentowania i z góry dziękuję ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
świetny =D
20/20 =P Ps.Kocham twoje domy ![]() Ps.A dlaczego u mnie w lustrach nie ma odbicia?=o Tzn.Jest całe niebieskie a nie ma odbicia sima :/ Kiedyś tak nie miałam ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez FakeYourDeath : 14.07.2008 - 18:27 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
może tak w ustawieniach miałaś ustawione?
![]() Domek jest ładny. Bryła jest fajna. Wszechobecna żółc mnie trochę denerwuje ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
przytulny, słoneczny i wogóle piękny
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
bardzo mi się podoba !!
10/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Prawie albo sam maksis ale za to...cudowny. Wiesz co Bjork - robisz zdecydowanie najlepsze domki z gotowych dodatków. Co do bryły, nie chce mi się tego czepiać, właściwie to nikt oprócz... nie spełnia moich oczekiwań
![]() Ocena-10/10 oczywiście |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ale ładniutki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Śliczny ten domek, najlepsza jest łazienka i kaczucha na ścianie
![]() Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny a zwłaszcza ten obraz z zebrą.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|