|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam witam xP Po długiej przerwie prezentuję dom dla młodego małżeństwa, w odcieniach brązu, zieleni i beżu (?) gdzieniegdzie jednak pojawiają się ostrzejsze akcenty. Zbudowany został w Miłowie, w miarę blisko morza (chciała bym bliżej, jednak nie posiadam Podróży). Funkcjonalny, ze szczyptą nowoczesności i dużym ogrodem. Zapraszam do obejrzenia zdjęć.
Dziękuję za uwagę i proszę o szczere oceny ; D Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:47 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mi się nie podoba. Pzdr.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
mi również się nie podoba.
bryła taka.. pospolita. ogród za bardzo zarośnięty. jak jakaś dżungla ; p |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryle mowie NIE. Na szczęście wnętrze domu pozwala przymknąć oko na brzydki wygląd budynku. Wnętrze jest dość realistyczne. Fajne połączenie mebli. Choć trochę w domu jest ponuro. Łazienka to jakieś nieporozumienie. Zupełnie nie pasuje do reszty. Sypialnia jest nudna, zero pomysłowości.
Ogólnie dom jest dość przeciętny. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ogród jest nawet fajny. Użyłabym tylko innego pokrycia terenu, w sensie jakiejś ciekawszej trawy. Wnętrze domu bardzo mi się podoba, lubię brązy. Zmieniłabym jednak kolor ścian w łazience i sypialni (albo po prostu rozświetliłabym lampami). 7/10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi sie bryla i sypialnia no i kolor lazienki, a reszta ok 5/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a mnie się tam bryła b. podoba. Nie wiem co wy do niej macie.
Reszta też jest ładna. 10/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Trzeba było chociaż dach ciekawszy zrobić. Wszyscy chcą robić takie domki cool i modern z płaskim dachem, a coś nie wychodzi.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Irys, bez przesady.
Rzeczywiście, niezbyt udana bryła i kolory, jak sobie tak dłużej popatrzę na dom z zewnątrz to przypomina mi on korek XD Sypialnia, haha, jakoś tak wyszło, zupełna odwrotność mojego pokoju, może dlatego. Nie chciałam by była zbyt krzykliwa i zagracona (ja mam czerwono-wiśniowe ściany i sufit, i muszę przyznać, często panuje tu nieład i nieporządek) Dziękuję za oceny, proszę o więcej ... xd Postaram się poprawić ^.~ |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o dach to pokombinowałabym z półściankami, może 'oknem' (w sensie, przezroczystą podłoga ;-) ) wtedy wyglądałoby to o wiele ciekawiej, może uniknęłabyś komentarzy w stylu Irys. :-)]
Co mi się podoba: - Połączenie nowoczesnego wnętrza z maxisowymi drzwiami wewnętrznymi. - Przedpokój - jest bardzo stylowy. - Ogród - malutki, ale przytulny, wprostproporcjonalny do wielkości domu. Brakuje mi tylko jakiegoś płotu, ogrodzenia, by stworzyć trochę prywatności. (Mam na tym punkcie ostatnio jakąś manię chyba... ;p) - Ogólnie wystrój jest dość spójny, style się nie kłócą, widać, że meblowane z głową. Co mi się nie podoba: - Jednolita elewacja - Może jakieś wstawki drewna, kamienia? Coś co dodałoby bryle wyrazu. - Frontowe drzwi, takie same jak te w środku. Ogólnie zrobiłabym coś, żeby wejście było bardziej 'reprezentatywne' (Kiedyś już to komuś pisałam, to kolejna moja mania... xP) a zarazem przytulne i takie... 'domowe'. - Sypialnia sprawia wrażenie pustej. Nie ma tam szafy? Lustra? choćby regału z książkami? Z drugiej strony wygląda to dość surowo i jeśli takie było Twoje zamierzenie to faktycznie, wyszło ci. ;-) Pozdrawiam. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|