|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
help ! ! ! mam problem otóż tylko działają mi 9 dodatków a chciałabym aby działały mi wszystkie czyli jest takie coś że np:mam takie ikoneczki z body shopa a drugie to taka karteczka zagięta a jak chce to nareperować pisze że:nie można odnaleźć programu przetłumacze wam to czyli:Nie można odnaleźć pliku "C:\Program.exe". Pomużcie mi proszę
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
oryginały?Możesz ciut jaśniej?Spróbuję skrócić Twój problem:Działa tylko 9 (z neta czy oficjalne?)dodatków..reszty nie rozumiem.Co chcesz nareperować?Jaka zagięta karteczka?Chodzi Ci o dokument tekstowy?I ostatnie pytanie: nie działają z neta czy takie jak Np. Własny biznes?
EDIT: aby nie pisać posta: Szczur - skąd mogłam wiedzieć o jakie dodatki chodzi? Ostatnio edytowane przez blakistoni : 16.08.2008 - 14:16 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Chodzi o dodatki z internetu, a nie o oficjalne dodatki. Jakie piraty? =_=
Te, które masz z ikonką ludzika na niebieskim tle są w formacie sims2pack i tylko na nie klikasz i instalujesz, resztę musisz wrzucić do folderu "Downloads" w Moje Dokumenty>EA Games. Jeżeli nie masz tego folderu to musisz go stworzyć. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no tak tak ale 2 połóweczka to np:to ma biale tło i 1 róg u góry zagięty i tam w środku jest takich 6 ikoneczek wiecie o co mi chodzi chyba ??
o sorki nie skapowalam się druga polóweczka to plik PACKAGE Ostatnio edytowane przez stagnacja : 22.08.2008 - 15:40 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie pisz posta pod postem. Możesz edytować post opcją "edit".
Te, które ci nie działają po prostu wsadzasz do folderu "Downloads". |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ale Te Niedzialające Są W Tym Folderze
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
U mnie było tak samo nie szła mi połowa dodatków. To dlatego nie idą ci te dodatki ponieważ zainstalizowałaś pewnie komplety np gabinetu nie pójdą ci ponieważ masz za dużo megabajtów na podanym folderze. Musiałabyś odinstalować te meble i resztę a później zainstalowac cos innego co ma 3 4 lub 2 obiekty.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A może nie masz meshy? Wiesz co to? Patrzyłaś czy są dołączone do tych obiektów?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Czasem po prostu są one wadliwe..i nic nie da się zrobić..albo wymagają dodatku którego Ty nie posiadasz..zazwyczaj przy napisie download jest ikona dodatku,lub napis np.University reqired(lub coś podobnego)
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ale ja poprostu zainstalowałam sobie dodatki np:z funny to jeszcze nigdy mnie nie zawiodło...Ale chyba dodatki z funny nie mają żadnych wymagań
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|