|  | 
|  24.08.2008, 19:30 | #1 | 
| Guest 

|  Melanie Thornton - Memories 

Przyszedł czas na mój kolejny wymysł   ...Wiem, że jest dużo efektów, ale tak miało być  ... Ten teledysk jest specjalną dedykacją dla Melanie, która zginęła w katastrofie lotniczej w 2001 r. - leciała do Zurychu w celu zareklamowania nowego albumu. Tyle o teledysku  ..Zapraszam... Obejrzyj teledysk | 
|   | 
|  | 
|  25.08.2008, 11:55 | #2 | 
| Guest 

|  Odp: Melanie Thornton - Memories 

Piękny teledysk. Wzruszający i w ogóle ^^ (nie, nie popłakałam się, ale smutny jest). Co jeszcze mogę napisać? Po prostu świetny i tyle   | 
|   | 
|  25.08.2008, 12:02 | #3 | 
| Guest 

|  Odp: Melanie Thornton - Memories 

świetny. Ja się nie wzruszyłam... <twardziel> Żeby mnie wzruszyć to trzeba coś takiego pięknego zrobić... Faktycznie za dużo efektów. Ale jest suepr <ok> | 
|   | 
|  27.08.2008, 22:45 | #4 | 
| Moderatorka Emerytka Zarejestrowany: 12.12.2007 Skąd: Million miles away Płeć: KobietaPostów: 5,673 Reputacja: 53 |  Odp: Melanie Thornton - Memories 

Efektów dużo i wszystkie świetne. Chyba nawet w jednym ujęciu była poza, jeśli się nie mylę...   Myślałam, że to będzie o czymś innym. Może i nie było, ale ten temat, który Ty wybrałaś, też jest fajny.Tylko pojawia się w bardzo wielu teledyskach... Było przy tym dużo włożonego trudu, co świetnie widać, i za ten trud należy się odwdzięczyć. Czyli to jakże skromne 10/10   | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |