|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej
![]() Mam zainstalowane podstawowe sims 2 i wszystkie dodatki oprócz niektórych tych z serii Moda z H&M, IKEA urządza dom itp. Wszystkie są oryginalne, każdy dodatek w innym folderze, razem te foldery spakowane w EA games-->Program Files--> Dysk G (który jest dyskiem podłączanym dodatkowo, taki z 500Gb). Miałam problem z kupieniem Studiów, więc zainstalowałam wszystkie pozostałe, aż do Czasu Wolnego, a Studia na końcu. Natomiast uruchamiałam grę z płytki Czas wolny (czyli nie z ostatnio instalowanego, tylko ostatnio wydanego dodatku), działało wszystko ok. Aż do dzisiaj, kiedy gra się wyłączyła, po czym z pulpitu zniknęła ikonka skrótu do Czasu wolnego, mimo że folder z plikami gry ciągle jest na dysku G. Teraz jak włączam Czas wolny, każe mi go znowu instalować. Próbowałam już uruchomić z aplikacji .exe, gdzieś tam w tym folderach gry, ale wyświetliło mi komunikat, którego nie pamiętam dokładnie, ale coś o tym, że jakiś plik został uszkodzony podczas instalacji o.o A przecież wszystko działało ok. Mam nadzieję, że dość jasno przedstawiłam, co się dzieje xP Jeśli nie ma innej rady jak zainstalować wszystko od początku, to to zrobię, tylko nie chcę stracić moich rodzinek xP Więc pytanie dodatkowe: jak je zachować? Ostatnio edytowane przez Yoitsdomka : 25.08.2008 - 17:15 Powód: Kilka błędów w przecinkach itp. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Skopiować folder EA Games w bezpieczne miejsce,na pulpit na przykład.
Odinstaluj i zainstaluj wszystkie simsy - ale przed tym skopiuj cały folder,dzięki temu wszystko będzie jak było.. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Aha, i przecierałam płytkę mnóstwo razy, nie jest złamana itp xD
No nic, odinstaluję. Rozumiem, że ta kopia zapasowa nie musi być na tym samym dysku? I jak zainstaluję znowu, to czy muszę kopiować jakieś pliki gdziekolwiek, żeby moje rodzinki były w grze, czy gra je jakoś 'wyłowi' z tego drugiego dysku (jeśli to tak można określić)? |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie,ta gra nie jest aż tak mądra..xD
Jak usuniesz i zrobisz kopię,skasuj folder EA i wklej kopię.. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
musisz skopiowac.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak, najlepiej skopiuj cały folder EA GAMEs (z Moich Dokumentów) na pulpit. Wtedy zachowasz wszystkie rodzinki, okolice i ściągane przedmioty z Downloads.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jeszcze mam pytanie - mam instalować wszystko od początku a potem cały ten folder z zainstalowanymi grami zamienić na ten skopiowany? O.o
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dokładnie
![]() Radzę instalować w tej samej kolejności i NIE ZAPOMNIJ zainstalować jakiegoś dodatku,bo byłoby niefajnie ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ugh...W tej samej? Musi być ta sama kolejność? o.o Ja już nie pamiętam, między które części te akcesoria wepchnęłam XD
A jakbym chciała jeszcze jeden dodatkowy zainstalować? |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hm..nie wiem,czy musi być w tej samej,tylko mówię,bo nie chcę Ci rodzinek zniszczyć xD
A jakbyś chciała zainstalować..to wejdź do gry,sprawdź czy masz rodzinki.Jeśli masz - instaluj.. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|