|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam!
Mam problem z kodami w simsach! Otóż zainstalowałem sobie wszystkie dodatki na swoim laptopie, gdzie posiadam windowsa viste. Gry działają bez zarzutu, tylko jeden minus... Nie działają kody! Nawet nie do końca kody, po prostu nie uruchamia się konsola do wpisywania kodów.... Szukałem już wszędzie i nigdzie nie znalazłem rozwiązania. Robiłem już różne kombinacje z ctrl shift c, b, razem, inne klawisze, i lipa... Generalnie sam fakt grania bez kodów mnie nie przeraża, bo w końcu będzie to wyzwanie, ale najbardziej zależy mi na tym żeby móc budować samemu bloki i nadawać im status apartamentów, a z tego co sie orientuje to potrzebne są kody! Apartamenty dostępne w grze po prostu są do niczego... a może jest jakiś patch, albo przedmiot albo mod który by pełnił funkcje zmiennika statusu działki ? Help help help! EDIT: MAM! znalazłem rozwiązanie! UWAGA !!! Aby w simsach na laptopie z systemem windowsa visty działała konsola wpisywania kodów trzeba w grze wcisnąć CTRL + SHIFT + WINDOWS! (taki znaczek windowsa obok ctrl) + C!! Może komuś sie jeszcze przyda XD Ostatnio edytowane przez Tidus2004 : 13.09.2008 - 19:26 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Program typu cursorXP ....?
Spróbuj: CTRL SHIFT B i na przemian z CTRL SHIFT C ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |