|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Otóż niedawno kupiłem sobie dodatek do The Sims 2 pt. "Osiedlowe Życie". Po zainstalowaniu go, próbowałem go włączyć. Niestety, gdy chcę go włączyć wyskakuję komunikat, że mam za mało miejsca na dysku i że działanie programu może być zakłócone. Gdy klikam "Ok", filmik leci normalnie, ale pasek postępu przy wczytywaniu na początku nie przesuwa się i program przestaje odpowiadać. Jest to jedyny dodatek zainstalowany. Mam 116 GB wolnego (na 139 GB ) na partycji z zainstalowanymi Simsami. Proszę o pomoc.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
a ile masz wolnego na C?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Miałem to samo i jeszcze pytanko czy to twój jedyny dysk??
Musiałem usunąć nie potrzebne gry i programy i pomogło ![]() Jeśli masz inny dysk to zainstaluj simsy tam ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
Reputacja: 11
|
![]()
obojętnie na którym dysku masz grę, zajmowane jest miejsce na partycji systemowej, czyli na tej na której znajduje się system. Wszelkie screeny, filmy z gry, rodziny i inne dane są zapisywane w katalogu EA Games (jeśli dobrze pamiętam) w moich dokumentach. Dlatego zwolnij miejsce na partycji systemowej. Jeśli nie wiesz która to, to na każdej partycji miej przynajmniej 1 GB wolnego miejsca
![]() Ostatnio edytowane przez uno : 22.09.2008 - 20:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ok, podziałało, dziękuję bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No właśnie czemu simy nie zapisują sie np. na Dysku lokalnym D czy E ? tylko w folderze systemowym. "UNO" wiecej niż 1 GB ja miałem 1 gb i nie działało minimum 1GB 98MB
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gwoli ścisłości nalezy dodać, że simy, rodziny, domy etc... zapisują się w "Moich dokumentach" a nie na dysku z systemem. Ktoś powie: To to samo! Nieprawda. Moje dokumenty można przenieść na każde inne miejsce. Co należy zrobić?
Wejść w "Moje dokumenty", kliknąc przycisk "w górę": [IMG]http://i38.************/2a7em92.jpg[/IMG] Kliknąć na moich dokumentach PPM i wybrać "Właściwości": [IMG]http://i38.************/2952xpi.jpg[/IMG] I zmienić element docelowy (numerek 1) i zatwierdzić "OK" (numerek 2.) [IMG]http://i38.************/2agn1ps.jpg[/IMG] Ot, cała filozofia. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
ja miałem to samo, ale mi sie nic nie zacinało... A moze masz dodatki z neta?
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Huh. Czyli, że mogę przenieść Moje dokumenty z dysku C na dysk D i nie będzie w związku z tym żadnych problemów, ani późniejszych komplikacji?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|