|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
1) Ostatnio ściągnąłem sobie z neta piękny i świetnie umeblowany domek. Jednak kiedy patrzę w tryb kup. nie ma najładniejszjszych obrazów! Jak robie skraplacz mam zupełnie inne. Da sie je jakoś przywrócić?
2) Od niedawna kidy simowie zmieniają strój w garderobie na np. z piżamy na codzinny zmienia im sie poza twarzy w panelu. Da się to jakoś wyłączyć? Czy to od OŻ który niedawno wgrałem? 3) Gdzieś przeczytalem że jest patch na kupowanie maxisowkich strojów ciążowych w sklepach. Gdzie sie go ściąga? Z góry wielkie dzięki ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
2. tak, to OŻ, ja też tak mam. a co do wyłączenia tej opcji, to chyba się nie da, ale nie wiem. jednak wiem na 100, że to OŻ.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
1. Cóż. Wypadałoby wejść na stronę, skąd masz domek i poszukać jakiegoś linku do obrazów. Prawdopodobnie są to recolory lub jest jeszcze inna opcja- kiedy klikniesz na dany obraz pojawia się możliwość wybrania innej ramy/obrazu, podobnie jak przy meblach- koloru drewna czy pościeli. Ale niestety ciężko mi powiedzieć na pewno ^^
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|