|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A oto mój 2-gi domek . Myślę, że lepszy
![]() Ok dam zdjęcia ![]() Przód domu ![]() A to takie żeby ktoś niepomyślał sobie że bryła nie moja. [zdjęcie w trakcie budowania] ![]() Przed domem ![]() ![]() Tył domu ![]() Kuchnia ![]() C.D kuchni ![]() Łazienka ![]() Jadalnia ![]() salon ![]() Sypialnia ![]() Zrzut z góry ![]() W salonie trochę pusto, no ale to dość małe mieszkanie i nie chciałam zawalać tego ![]() Czekam na krytykę ... P.S Dzięki Martusiak ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak można to ocenić , skoro to ewidentny żart !
Ty wyłącznie w takim celu wystawiasz domy , prawda ? |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A to Twoje początki były takie wspaniałe?!
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie ma za co ;D
A więc tak: Na początku myślałam, iż ściany na zewnątrz nie mają jednolitego koloru... Ale jednak sa jednolite ;D Bryła jest niezła ![]() ![]() Ogródek - bardzo ładny aczkolwiek mogłaś dodać jakieś drzewka, krzaczki, kwiatki, czy coś... To nieestetycznie wygląda - tak pusto wokół domu... Rozmieszczenie pokoi bardzo mi sie podoba. Sypialnia blisko łazienki, jadalnia obok kuchni... Tak powinno być ![]() Zacznijmy od salonu, bo widze, ze do niego się wchodzi z zewnątrz... Pusto. Rozumiem, ze nie chciałaś tam nic "upychac", ale brak mi tam obrazów, roslin... Kuchnia... ciasna, ale ładna ![]() Jadalnia - czemu nie ma tam obrazów? Jest ładna, ale... brak dekoracji... Łazienka - ciasna, ale jest w porządku ;D W końcu nie ma zajmowac 3/4 domu xD Sypialnia... No, tu przynajmniej widze obrazy xD Najładniejsze miejsce w domu ;D Razem: b. ładnie, aczkolwiek mogłoby byc nieco lepiej ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a mi sie podoba
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzięki Martusiak i Gosiaczee
![]() A zapomniałabym ... Dekoracje są w jadalni tylko nie mogłam tego ująć ... Ponieważ jest bardzo mała ... . Robię małe domki, ponieważ jak robię duże to ciężko mi się je mebluje ... Jutro zmienię SALON, dam roślinki i dekorację I spróbuję ująć jadalnie żeby było widać obrazy ![]() Dzisiaj nie zmienię bo mam 5 minut bo tata chce do kompa dojść ![]() |
![]() |
#8 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No mnie się nie podoba kolor ścian w sypialni i ten płotek w ogródku. Wiem, że jest funkcjonalny, bo simowie niezalezni nie przedostaną się na teren posesji, ale mimo wszystko taka jedna linnia płotu wygląda co najmniej dziwnie
![]() A reszta pomieszczeń jest całkiem fajna i miło urządzona ![]() Tylko chyba trochę zapomniałaś o oświetleniu? A jeżeli nie zapomniałaś to je włączaj podczas robienia zdjęć, bo będą się lepiej prezentowały ![]() Bryła też ciekawa. Jak już poprzedniczka napisała drzewa jakiegoś brakuje, ale i tak fajnie urządzony ogródek, choć mi osobiście zaokrąglony basen się nie podoba, ale to kwestia gustu i jego nie będę brała pod uwagę przy końcowej ocenie ![]() Czyli dam gdzieś tak 7/10. Cytat:
Po co kłótnie na forum ![]() Pozdrawiam zarówno Lojkę i Aniołka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
jest dużo lepiej! Bryła ciekawa, wewnątrz ładna kuchnia i łazienka, nie podoba mi się salon, jak dla mnie trochę za ciemny i kanapa jest za blisko telewizora. Ale ogólnie ładny domek
pozdrawiam |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się. Ale w salonie dość mało mebli.
W każdym razie ładne. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|