|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Otóż mam pewien problem. Moja rodzinka to : Nastolatek, ojciec, syn - dorosly i zona doroslego syna. Chce aby malzenstwo sie wyprowadzilo ale gdy w komputerze lub gazecie daje opcje "szukaj domu dla siebie" nic sie nie pojawia. Sim szuka przez chwile a potem gra w gre lub robi cos innego. Z tego co wiem powinno pojawic sie okienko "simowie do przeprowadzki" ale ja takiego nie mam. Wie ktos dlaczego ?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam na forum! (Cały czas mam żal, że nikt nie urządził mi powitania)
A próbowałeś na gazecie? Jesteś pewien, że klikasz w komputerze dorosłym, a nie nastolatkiem? Jaką masz wersje gry: oryginał czy pirat? W każdej rodzinie tak jest? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Takie okno pojawia sie gdy przyjedzie taxi(nie jestem pewien)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
wyłącz wolną wole i wtedy spróbuj.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jaką wolę ? Oryginał, na pewno dorosłym, próbowałem na gazecie. Nadal nic... Taksówka nie przyjeżdża ;/
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jak wyłączysz wolną wolę to sim nic nie będzie robił póki mu nie karzesz. Wyłączenie wolnej woli jest bodajże w opcjach gry
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wejdź w menu i obok 'Nowa rodzina' to jest taki znaczek Starzec,rodzice (?) i dziecko
Kliknij na dom i kliknij na TAK Pomoglam? ![]() zrozumieliscie mnie? ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja nie za bardzo. Ja nie chce całej rodziny przenieść tylko zeby z 4 osob wyprowadzily sie 2.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Masz może nowe obiekty ściągnięte z sieci? Bardzo często taki obiekt np telefon czy komputer lubią tak chlewić grę.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
nie, nie mam nic sciagnietego.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |