|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć. Tym razem dla odmiany daję dom nie mieszkanie
![]() Słoneczny dom to wymarzone miejsce dla singla. Dom jest mały, lecz przestronny nie zapchany. Największymi atutami domu są praktyczność i prostota. Dom położony jest na przedmieściach Jaskini Pokrzyku. Spis pomieszczeń: salon + kuchnia, sypialnia, łazienka Testowany: tak Parcela: 2x2 Koszt: 18 001 simoleonów Oceń. Skomentuj. Zagłosuj w ankiecie. pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:33 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Bardzo mi się podoba (jak zwykle z resztą
![]() 1. Łazienka mogłaby być ładniejsza (mimo, że jest mała) 2. Czemu nie ma ogródka? Reszta oczywiście cud, miód i orzeszki ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
te firanki są paskudne,gryzą mnie w oko i nie pasują do maxisowej reszty
a domek poza tym to piękny jak zwykle ale błagam wywal te firanki i daj może do ściągnięcia? |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
DZIĘKUĘ
![]() Dzisiaj nie czepnę się niczego (nawet tych kafelków w łazience, których nie lubię, ale w Twoim domku prezentują się świetnie) ![]() W większości kochany MAXIS, nie ma wielgaśnych okien, klockowatej bryły i metalowo- szklanych gotowych zestawów ściągnietych z neta ![]() Za następny taki dom dam -10/10 ![]() Twój jest przepiękny... Czymu ich nie dajesz do downloads? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie wszystko jest dobrze
![]() Najbardziej podoba mi się sypialnia - ładny kolor, poza tym raczej dobrze wszystko dobrane... Ja bym się jeszcze pokusiła o dywanik w saloniku ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jest dobrze. I nic poza tym. Tradycyjny, maxisowy dom dla singla. Włącznie z samotnym krzesłem przy stole - akurat można sobie spocząć, pogapić się na ścianę i zastanowić nad swoim przykrym losem. Czepiam się, ale strasznie depresyjnie to wygląda.
Oprócz tego szczegółu, dom jest do zaakceptowania, aczkolwiek szału nie robi. Ot taki - żeby sobie pograć. 5/10 |
![]() |
#7 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Podoba mi się ale podkradłeś mi pewien pomysł! Ale w kuchni są beznadziejne zasłonki! Reszta jest ok!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Świetny domek
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj jestem ZUO i nie podoba mi się. Jak już kilkukrotnie pisałem: po raz kolejny widzę u Ciebie to samo. Mały, niepozorny domek z ubogim ogródkiem, w środku kilka mebli i... to wszystko. Od kilku miesięcy powtarzasz te same ustawienia mebli, okładziny ścienne i dekoracje. Identyczne szafki kuchenne widziałem już conajmniej w czterech innych projektach Twojego autorstwa, ciasna sypialnia z komodą i wazonem oraz łazienka w identycznych kolorach i z tymi samymi kinkietami też już były conajmniej dwa razy.
Zdaję sobie sprawę, że to starter - ale ostatnio wnętrza w Twoich projektach zaczynają wyglądać bardzo podobnie do siebie, co na dłuższa metę jest nudne. Nawet zakładając, że to domek typowo do grania brakuje kilku podstawowych rzeczy typu szafa/komoda czy biblioteczka w saloniku. Przegladając wszystkie Twoje domy stwierdzam, że wolałem te z dodatkami z Internetu - były bardziej kolorowe, lepiej umeblowane i różniły się od siebie. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
O tutaj się zgadzam i podpisuję pod tymi słowami kompletem rąk i nóg: Ileż jeszcze takich samych, średniej jakości i prezencji, jednocześnie nudnych i robionych "na odwal się" domów? Serio - zrób w końcu coś nowego, albo przestań raczyć nas ciągle tym samym i już nie rób.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|