Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.10.2008, 18:20   #1
Lola154
Guest

Smile Mój domek [BRAK ZDJĘĆ]

;/.................................................. ........

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:33

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.10.2008, 11:10   #2
Kolorowo
Guest

Domyślnie Odp: Mój domek

Jak na pierwszy dom to nawed ładny. Naucz sie robić ładniej zdjęcia ^-^ ocenka 8/10

stare 18.10.2008, 14:23   #3
Panna Lawenda

Reputacja: 10

AAAA, dajcie życia ludzie błagam. Co dla was znaczy ośmieszenie?! Nic?! A wy w ogóle wiecie co to znaczy?! Nie?! To spójrzcie na to coś! <hm, może za ostro pojechałam, ale cóż>
A te zdjęcia? Tak trudno ustawić jakość na najwyższą?! Boże święty jak robisz takie domy to je ani na forum nie wstawiaj. A te kwiatkowe dywaniki- są wszędzie.
Salon- Jezu więcej kwiatków przy telewizorze się nie dało? No chyba, że dla nich telewizor to jest rzecz święta i oddają mu pokłon.
Pokój dziecka- pełno kwiatków przy łóżku. A czy ty wiesz, że w pokoju gdzie się śpi nie powinno być kwiatków, bo zabierają tlen?
Wniosek: Masz obsesje na punkcie kwiatków. Albo w doniczkach, albo na dywanach. I kto to widział by w sypialni były sklepowe manekiny
W sypialni twoich rodziców tak jest?!
Ocena końcowa: DNO! 0/10
Pozdrawiam,
Di

Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności!
Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania.

Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza

Panna Lawenda jest offline  
stare 19.10.2008, 11:43   #4
treys

bryła jest dziwna, taka potężna. sypialnia najgorsza te kije hokejowe pasują tam jak pięść do nosa. Sory mnie się w ogóle nie podoba 2/10.

serio grasz 7 lat? dziwne że przez ten czas nie nauczyłaś się robić porządnych zdjęć.
treys jest offline  
stare 18.10.2008, 16:58   #5
Gio

Reputacja: 15

Jak na pierwszy domemk to jest nawet nawet. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to bardzo łądne dodatki z neta. Masz gust Trochę przerazila mnie ta ceglowata bryła, ale w miarę jak na nią patrzyłem dostrzegałem jej piękne strony Ładny ogródek, tylko nie wiem co przy plaży robi ten statek, ale można to znieść. Szkoda że rzut jak robiłaś, to jeszcze nie było ogrodu . Wewnątrz najbardziej podoba mi się kuchnia. Inne pomieszczenia moze są trochę za dużo, ale stylowo umeblowane, i wogóle ładne. CZuję lekki niedosty, bo można z tego domku bylo wyzyskać nieco więcej, ale przecież to dopiero Twój pierwszy Daję 8/10 Pozdrawiam!
stare 19.10.2008, 11:49   #6
Lara_Croft
Guest

18 lat!? To niemożliwe. Nie chcę się chwalić, ale moja mama nie gra za dużo w simsy, ale jak usiadła I-wszy(i ostatni raz) to zbudowała całkiem ładny. Dom.
Ja gram w simsy od 1 roku. Niektórzy grają mniej i robią ładne zdjęcia i domy.
3/10

stare 19.10.2008, 11:51   #7
kubuss

Nie podoba mi się, bryła jest za duża, zdjęcia nie wyraźnie. Ogólnie to jest dno. Ocena: 0/10

pozdrawiam:
kubuss
kubuss jest offline  
stare 19.10.2008, 12:42   #8
shezza

Reputacja: 13

Ale fajny ten dom
shezza jest offline  
stare 19.10.2008, 13:27   #9
mienso
Guest

@up: właśnie :/

stare 19.10.2008, 15:33   #10
DzikaŚwinia
Guest

Jak niektórzy ją tak po chamsku zjechali, to nic dziwnego, ze wolała usunąć fotki.

Idzcie sie uczyc kultury ludzie, przyda sie Wam w zyciu! Istnieje różnica pomiędzy konstruktywną krytyką a krytykanctwem. Połaczonym od razu z chamstwem i złośliwością.
I nie jest trudno domyślić się do kogo kieruję te słowa, jak sie przejrzy posty w tym wątku.

(dla nieuków wyjaśnienie: krytykanctwo «niesłuszne i nierzeczowe krytykowanie czegoś; też: skłonność do takiego krytykowania» )

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania