|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy dom to nawed ładny. Naucz sie robić ładniej zdjęcia ^-^ ocenka 8/10
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
AAAA, dajcie życia ludzie błagam. Co dla was znaczy ośmieszenie?! Nic?! A wy w ogóle wiecie co to znaczy?! Nie?! To spójrzcie na to coś! <hm, może za ostro pojechałam, ale cóż>
A te zdjęcia? Tak trudno ustawić jakość na najwyższą?! Boże święty jak robisz takie domy to je ani na forum nie wstawiaj. A te kwiatkowe dywaniki- są wszędzie. Salon- Jezu więcej kwiatków przy telewizorze się nie dało? No chyba, że dla nich telewizor to jest rzecz święta i oddają mu pokłon. Pokój dziecka- pełno kwiatków przy łóżku. A czy ty wiesz, że w pokoju gdzie się śpi nie powinno być kwiatków, bo zabierają tlen? Wniosek: Masz obsesje na punkcie kwiatków. Albo w doniczkach, albo na dywanach. I kto to widział by w sypialni były sklepowe manekiny ![]() W sypialni twoich rodziców tak jest?! Ocena końcowa: DNO! 0/10 Pozdrawiam, Di
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
bryła jest dziwna, taka potężna. sypialnia najgorsza te kije hokejowe pasują tam jak pięść do nosa. Sory mnie się w ogóle nie podoba 2/10.
serio grasz 7 lat? dziwne że przez ten czas nie nauczyłaś się robić porządnych zdjęć. |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jak na pierwszy domemk to jest nawet nawet. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to bardzo łądne dodatki z neta. Masz gust
![]() ![]() ![]() ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
18 lat!? To niemożliwe. Nie chcę się chwalić, ale moja mama nie gra za dużo w simsy, ale jak usiadła I-wszy(i ostatni raz) to zbudowała całkiem ładny. Dom.
Ja gram w simsy od 1 roku. Niektórzy grają mniej i robią ładne zdjęcia i domy. 3/10 |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie podoba mi się, bryła jest za duża, zdjęcia nie wyraźnie. Ogólnie to jest dno. Ocena: 0/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ale fajny ten dom
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
@up: właśnie :/
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jak niektórzy ją tak po chamsku zjechali, to nic dziwnego, ze wolała usunąć fotki.
Idzcie sie uczyc kultury ludzie, przyda sie Wam w zyciu! Istnieje różnica pomiędzy konstruktywną krytyką a krytykanctwem. Połaczonym od razu z chamstwem i złośliwością. I nie jest trudno domyślić się do kogo kieruję te słowa, jak sie przejrzy posty w tym wątku. (dla nieuków wyjaśnienie: krytykanctwo «niesłuszne i nierzeczowe krytykowanie czegoś; też: skłonność do takiego krytykowania» ) |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|