Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.11.2008, 19:24   #1
Destojer
Guest

Domyślnie [Clean] Home by Destojer - Mój pierwszy domek [BRAK ZDJĘĆ]

A więc... Jest to mój pierwszy dom w The Sims 2. Zacznę od tego, że screeny czy jak wy to tam nazywacie nie są aż takie dokładne i piękne. Jestem już przygotowany na ostrą krytykę ;]

A więc krytykować Dom bez dodatków ;]

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:37

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.11.2008, 19:29   #2
xmartkax
Guest

Domyślnie Odp: [Clean] Home by Destojer - Mój pierwszy domek

Pierwsza jak na pierwszy domek i to bez dodatków z neta to myślę,że całkiem nieźle
6/10 pozdr.

stare 02.11.2008, 19:31   #3
Destojer
Guest

fiuuuu... Myślałem, że sie posypią 2-ójki i oceny typu 0,000000000001/10000000 i krytyka typu "weź lepiej z tego forum się wynieś bo nie umiesz grać w simsy" ;]

stare 03.11.2008, 12:51   #4
wasp.
Guest

Cytat:
Napisał Destojer Zobacz post
fiuuuu... Myślałem, że sie posypią 2-ójki i oceny typu 0,000000000001/10000000 i krytyka typu "weź lepiej z tego forum się wynieś bo nie umiesz grać w simsy" ;]
no jak tak będziesz spamował to kariery tu nie zrobisz.
ale dobra. powiem szczerze, że u mnie oceny były identyczne wiec jak na pierwszy dom to ok. 5/10

stare 02.11.2008, 19:39   #5
avenly

Reputacja: 10

- bryla nie najlepsza, choć na pierwszy dom to nieźle.
-szkoda że nie ma firanek w onach
- trochę mały ogród
- pokój dzienny jest mało funkcjonalny.
- czy simy nie mają telewizora ?
- rażą po oczach tez źle umieszczone okna, np. w kuchni. jedne sa ok, a reszta w złą strone.
Powiem tak : jak na pierwszy dom, to naprawdę nie jest najgorzej. Bywały gorsze domy. Biorąc pod uwagę , że to Twoja pierwsza budowla to bedzie 5/10

@down: faktycznie. Nie zauważyłam TV, ponieważ kąt pod jakim jest zrobione zdjęcie i idealna płaskość telewizora sprawiają , że na pierwszy rzut oka go się nie zauwaza, przynajmniej z moją spostrzegawczością.

Ostatnio edytowane przez avenly : 03.11.2008 - 13:06
avenly jest offline  
stare 02.11.2008, 19:41   #6
Destojer
Guest

Telewizor - plazma wisi na schodach ;] Przyjrzyj sie ;]

stare 02.11.2008, 19:44   #7
haughton

Reputacja: 10

Cóż, screeny nie muszą być dokładne i piękne. Przydałoby się jednak, żeby przedstawiały sobą Cokolwiek. Niestety widzę tylko kilka fotek przedstawiających wnętrza umeblowane od niechcenia, byle jak i bez pomysłu - czy w tym domu można robić cokolwiek prócz zabawy z komputerem? Nie ma nawet telewizora czy biblioteczki, wszędzie wieje pustką i nudą, a całość sprawia wrażenie jakby powstała w przeciągu kwadransa. Nie musisz mieć wcale dodatków z Internetu, żeby zrobić ładny dom (na Forum jest mnóstwo ciekawych projektów urządzonych samym tylko Maxis'em), ale odrobina wyobraźni jest do tego konieczna. Dwie kanapy i stół ustawione obok siebie nie tworzą salonu, a cztery drzewka i bajorko to za mało nawet jak na skromny ogródek.

EDIT: ok, zauważyłem telewizor. Zapomniałeś jednak zawiesic lustro na przeciwległej ścianie, żeby Simy nie musiały skręcać sobie karków siedząc pleckami do ekranu i chcąc cokolwiek obejrzeć.

Ostatnio edytowane przez haughton : 02.11.2008 - 19:48
haughton jest offline  
stare 02.11.2008, 19:49   #8
Destojer
Guest

no ja nie moge...

Lepiej ?

stare 02.11.2008, 19:57   #9
Nẻko
Guest

Nie "Ja nie mogę" Tylko wstaw zdjęcie z innej strony, a nie zakreślasz na czerwono, z pretensją że ludzie nic nie widzą

Łazienka wieje najprostszym Maxisem na kilometr, nic nie ma. Kibel, prysznic i umywalka na "odwal się".
Do ogrodu nie przyczepię się, bo sam nie umiem go robić. Wysiliłeś się, aby postawić ławkę ^^.
Kuchnia, jak na pierwszy dom nie jest w praktyce zła... Sypialnia... Hmm, Łóżko, szafa i komp. Powiedz, jaki wskaźnik nastroju mają twoje simy? Wstaw jakieś kwiatki, lampę stojącą... Pokój dzienny ( nie nazwę tego slaonem nawet ) To dno. Telewizor, kanapy i stolik. I to wszystko?
Oceny nie dam, ponieważ byłaby bardzo niska.

stare 02.11.2008, 19:59   #10
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

No trochę się przyznajesz do tych kiepskich zdjęć, czyli wnioskuję, że oglądałeś inne i czytałeś poradnik jak zrobić ładne fotki?
Okna już zauważyła Żaba
Ja napisizę, że w sumie, to nie jest źle oprócz czerwoności domu...
Sama lubię mocne kolory, bo w simsach się lepiej prezentują, ale do takiej cegły lepiej by wyglądał ciemny dach.
Następnym razem będzie lepiej ze zdjęciami, co?
Bo nawet mi się bryła podoba...

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania