|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc... Jest to mój pierwszy dom w The Sims 2. Zacznę od tego, że screeny czy jak wy to tam nazywacie nie są aż takie dokładne i piękne. Jestem już przygotowany na ostrą krytykę ;]
A więc krytykować ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:37 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza
![]() ![]() 6/10 pozdr. ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
fiuuuu... Myślałem, że sie posypią 2-ójki i oceny typu 0,000000000001/10000000 i krytyka typu "weź lepiej z tego forum się wynieś bo nie umiesz grać w simsy" ;]
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ale dobra. powiem szczerze, że u mnie oceny były identyczne wiec jak na pierwszy dom to ok. 5/10 |
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
- bryla nie najlepsza, choć na pierwszy dom to nieźle.
-szkoda że nie ma firanek w onach - trochę mały ogród - pokój dzienny jest mało funkcjonalny. - czy simy nie mają telewizora ? - rażą po oczach tez źle umieszczone okna, np. w kuchni. jedne sa ok, a reszta w złą strone. Powiem tak : jak na pierwszy dom, to naprawdę nie jest najgorzej. Bywały gorsze domy. Biorąc pod uwagę , że to Twoja pierwsza budowla to bedzie 5/10 @down: faktycznie. Nie zauważyłam TV, ponieważ kąt pod jakim jest zrobione zdjęcie i idealna płaskość telewizora sprawiają , że na pierwszy rzut oka go się nie zauwaza, przynajmniej z moją spostrzegawczością.
Ostatnio edytowane przez avenly : 03.11.2008 - 13:06 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Telewizor - plazma wisi na schodach ;] Przyjrzyj sie ;]
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cóż, screeny nie muszą być dokładne i piękne. Przydałoby się jednak, żeby przedstawiały sobą Cokolwiek. Niestety widzę tylko kilka fotek przedstawiających wnętrza umeblowane od niechcenia, byle jak i bez pomysłu - czy w tym domu można robić cokolwiek prócz zabawy z komputerem? Nie ma nawet telewizora czy biblioteczki, wszędzie wieje pustką i nudą, a całość sprawia wrażenie jakby powstała w przeciągu kwadransa. Nie musisz mieć wcale dodatków z Internetu, żeby zrobić ładny dom (na Forum jest mnóstwo ciekawych projektów urządzonych samym tylko Maxis'em), ale odrobina wyobraźni jest do tego konieczna. Dwie kanapy i stół ustawione obok siebie nie tworzą salonu, a cztery drzewka i bajorko to za mało nawet jak na skromny ogródek.
EDIT: ok, zauważyłem telewizor. Zapomniałeś jednak zawiesic lustro na przeciwległej ścianie, żeby Simy nie musiały skręcać sobie karków siedząc pleckami do ekranu i chcąc cokolwiek obejrzeć. Ostatnio edytowane przez haughton : 02.11.2008 - 19:48 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
no ja nie moge...
![]() Lepiej ? |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie "Ja nie mogę" Tylko wstaw zdjęcie z innej strony, a nie zakreślasz na czerwono, z pretensją że ludzie nic nie widzą
![]() Łazienka wieje najprostszym Maxisem na kilometr, nic nie ma. Kibel, prysznic i umywalka na "odwal się". Do ogrodu nie przyczepię się, bo sam nie umiem go robić. Wysiliłeś się, aby postawić ławkę ^^. Kuchnia, jak na pierwszy dom nie jest w praktyce zła... Sypialnia... Hmm, Łóżko, szafa i komp. Powiedz, jaki wskaźnik nastroju mają twoje simy? Wstaw jakieś kwiatki, lampę stojącą... Pokój dzienny ( nie nazwę tego slaonem nawet ) To dno. Telewizor, kanapy i stolik. I to wszystko? Oceny nie dam, ponieważ byłaby bardzo niska. |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No trochę się przyznajesz do tych kiepskich zdjęć, czyli wnioskuję, że oglądałeś inne i czytałeś poradnik jak zrobić ładne fotki?
Okna już zauważyła Żaba ![]() Ja napisizę, że w sumie, to nie jest źle oprócz czerwoności domu... Sama lubię mocne kolory, bo w simsach się lepiej prezentują, ale do takiej cegły lepiej by wyglądał ciemny dach. Następnym razem będzie lepiej ze zdjęciami, co? ![]() Bo nawet mi się bryła podoba... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|