|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej. Mam pewien dziwny problem z kodami (MaxMotives), bo nie chcą mi wchodzić. Działa np. Aging off, ale MaxMotives nie. Wpisuję i nagle wywala mi się całe "okienko". Działa również kod help, który z kolei poprzednim razem kiedy miałam Simy na laptopie nie chciał wejść. Teraz zainstalowałam je na stacjonarnym i, i, i niestety nie wchodzi ten kod, który wchodził na laptopie.
Czy kotś miał/ma coś w tym stylu, że pojawia sie informacja, że kod nie został zidentyfikowany. Jeśli tak, będę strasznie wdzięczna za pomoc. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Musisz wpisac maxmotives on o ile dobrze pamietam. A dawno nie gralam z powodu Glupiego Pana K.
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
aby ten kod działał musisz mieć Własny Biznes lub nowszy z dodatków wtedy wpisujesz maxmotives
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
mi działa Max_motives tylko<z kreseczką>
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|