|
|
Zobacz wyniki ankiety: Które Historie polecasz innym graczom? | |||
Historie z Życia Wzięte |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 20.00% |
Historie ze Świata Zwierząt |
10 | 40.00% |
Historie z Bezludnej Wyspy |
15 | 60.00% |
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 25. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ten temat będzie o tym "które historie są najlepsze" , dąże do tego żebyście mi podpowiedzieli mi który dodatek z histori mam kupić ... błagam pomóżcie !!! ;( ;( ;(
oraz jeżeli możecie wyraźcie opinię na temat każdego dodatku HISTORII |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja polecam Historie z życia wzięte.O tym,jak pewna dziewczyna straciła pracę i powoli odzyskiwała lepsze życie.Druga historia,w niej bohater jest bajecznie bogaty,ale nie ma szczęścia w miłości.Przeszłam całą historię Wincentego (drugiego bohatera)
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
A ja chciałabym zaznaczyć, że każde Historie to nie dodatek, tylko oddzielna gra
![]()
#4 |
Guest
|
![]()
Ja radzę kupić Historie z Bezludnej Wyspy, ponieważ mam je na PS2 i są świetne, naprawde.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
do bezludnej wyspy jeszcze daleko więc proponuję kupno z historii ze śwaita zwierząt ponieważ są tam ciekawsze historie
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko: opłaca się kupić historie z życia wzięte? Bo ja mam już prawie wszystkie dodatki do TS2 i tak się zastanawiam czy niemkupić. A jak ktoś już podaje pozytywną odpowiedź, to niech napisze, jaką grę by mi radził (Historie z życia wzięte, z życia zwierząt, z bezludnej wyspy). Za odpowiedzi <fenksik>
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Hmm. Z bezludnej wyspy nie mam jednak przypuszczam iż sa najlepsze. Historie z życia wzięte są troche nudne jak dla mnie , lepiej wszystko moim zdaniem jest w historiach zwierząt. Historie są przedewszytskim dłuższe.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Jak masz The Sims 2, to polecam ci Historie z Bezludnej wyspy. To coś nowego, a dwie poprzednie historie mają to co sims 2 + scenariusz. Ja kupiłam kiedyś z życia wzięte i nie gram, bo w w the sims 2 mogę to samo i dużo więcej.
Polecam tylko Historie z Bezludnej Wyspy |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jeśli masz TS2 z dodatkami, to od "Z życia wzięte" oraz "Ze świata zwierząt" raczej z daleka... Kompletnie się nie opłaca, brak powiewu nowości, natomiast o "Z bezludnej wyspy" możesz się pokusić, niemniej jednak osobiście również nie polecam. Heh :} Jeśli masz PS2, to "The Sims - Bezludna wyspa" jest o wiele lepsze, niż "Historie z bezludnej wyspy".
|
![]() |
#10 |
|
![]()
No to masz odpowiedz, nie ma co więcej rozpatrywać.
Nie opłaca ci się "Z życia wzięte", ani "Ze świata zwierząt", bo nic nowego. To dla laptopów, które nie pociagną The Sims 2 - czyli to samo + zabawa ze scenariuszem. Możesz się pokusić na Historie z bezludnej wyspy, o tu jest coś nowego. Tylko o to możesz się pokusić, jeśli zależy ci na tym, by się opłacało, a nie tylko skolekcjonować wszystkie Simsy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|