|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Siema chciałbym wam zaprezentować mój nowy dom
![]() Dom zamieszkuje uczestniczka konkursu MakeThemUp Olivia McClusky. Dom jest mały, wnętrza są czyste i uporządkowane. Wewnątrz górują ciepłe kolory. Przed domem znajduje się mały trawnik. Spis pomieszczeń: kuchnia, salon, sypialnia, łazienka. Testowany: tak. Parcela: 2x2 Koszt: 19 542 simoleonów. Oceń. Skomentuj. Zagłosuj w ankiecie. pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 21:56 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Na pierwszy rzut oka domek od razu mi się spodobał
![]() Kuchnia: jest odlotowa ![]() Salon: ten telewizor trochę mi nie pasuje, No i znowu mało kolorów, jakiś obraz na ścianie znacznie by urozmaicił otoczenie Sypialnia: jest ciepła i przytulna, szafka i łóżko fajnie się prezentują natomias to coś na podłodze tylko zagraca przestrzeń Łazienka:to najlepsze pomieszczenie w całym domu ![]() Ocena: 7/10
![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 24.11.2008 - 20:20 Powód: w tym dziale nie pytamy o pochodzenie dodatków |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Domek bardzo poprawny , ale przeraźliwie (
![]() Stworzyłeś masę projektów , ale odnoszę wrażenie , że Twoja kreatywność kończy się na tego typu projektach . ![]() Jakość tego projektu , podnosi staranność wykonania . ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Śliczny, jak większość Twoich prac i mimo, że standardowy, to coż
![]() Gorzej, że okolica straszną pustką straszy ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ahh dzięki za ocenki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Boże, bryła tego domu jest po prostu piękna, wnętrza właściwie też mi się podobają, może tylko to samotne krzesło przy stole w kuchni nie pasuje, no i coś weszło w ścianę w salonie =] Z tych wszystkich maksymalnie minimalnych domków, ten ten mi się chyba najbardziej podoba.
Ostatnio edytowane przez avenly : 24.11.2008 - 20:49 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
kubuss , w niektórych domkach " na pokaz " da się grać - ręczę Ci !
![]() Chciałabym , abyś zrobił coś " na pokaz " .... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Witaj, jak już wcześniej wspominałam brył nie oceniam, bo nie znam się na tym, ale ogólnie rzecz biorąc widzę już kolejny raz Twój projekt i do tego masz głowę.
Kuchnia jest nieco za mała i drzwi niedopasowane kolorystycznie odpadają. A gdzie wszystkie sprzęty kuchenne ? Zimno i pusto. Kolejny pokój także. Drewno, zieleń + szara kanapa. Z czegoś trzeba zrezygnować, bo wszystko razem się zdecydowanie gryzie. Dom jest czysty i nie ma w nim większych błędów, ale jak dla mnie za zimny. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Fajny, ale :
-W kuchni smutna kolorystyka -W salonie kwiatek przeszedł przez ścianę ;p -W sypialni jakaś niewyraźna podłoga -A łazienka mnie rozczarowała :/ uwielbiam twoje łazienki a w tej totalnie nie podoba mi się wanna i umywalka. Oczywiście nie przejmuj się tym bo poza kwiatkiem to kwestaia gustu i wnętrze akurat tego domku niezbyt mi się podoba. Na koniec jednak muszę dodać że wszystkie te moje "ale" zrekompensowała bryła która jest po prostu świetna! Taka mała ale zgrabna i ma takie ładnie rozplanowane wejście do domu... bardzo mi się podoba ![]() 9/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Fajna, nieudziwniona, prosta bryłka, mądre rozplanowanie, wnętrza umeblowanie skromnie ale efektywnie, chciałoby się rzec, że wyglądają strasznie sterylnie, ale przy gabarytach chałupki nie wyobrażam sobie upakowania tam 'upiększaczy' czy 'zapychaczy' wolnych przestrzeni, bo po prostu ich tam nie ma.
![]() Taki miły, przytulny starter - a co do braku ogrodu, lokatorka pewnie się za niego zabierze... jak zarobi trochę. 8-) |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|