|
![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() ROY
Są to trzy podstawowe kolory w tym domku (oprócz tego jeszcze odchodzi biały+jasne drewno). Zamieszkuje go, będąca obecnie w separacji z mężem (a już za niedługo rozwiedziona) Simka, Zuzanna Sznytek, wraz ze swoim malutkim synkiem, Kubą. Trochę pracowałam nad tym projektem, a przed Wami jeszcze ocenił go mój zaufany doradca ![]() Właściciele: ![]() I sam domek: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 17.02.2012 - 13:10 Powód: nostalgia? ; D |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
FIRST
BRYŁA: piękna. no nic dodać, nic ująć! 10/10 HALL: Przytulny. Śliczny kolor. Dobrze że nie dałaś tam mebli ![]() SALON: Ciepłe kolorki, ale dość pusto ![]() KUCHNIA: Fajna, szkoda że lodówka z maxisa. Świetne kwiatki. Czegoś mi brakuje. Tylko czego... WIEM! Ten kolor jest... Taki przejedzony....Jestem też zachwycona tą półeczką, białą z kwiatkami, co jest centrum jednego ze zdjęć. Skąd masz? 7,5/10 SYPIALNIA: Znam ten zestaw. Ładnie użyty. Całość bardzo efektowna. 9/10 POKÓJ DZIECKA: Zbyt pstrokaty. Moim zdaniem najgorsze miejsce w całym domu ![]() OGRÓD: Świetny! Pełno kwiatów, kolorów. Zmieniłabym kolorystykę siedzonek i parasola. 9,5/10 ŁAZIENKA: Monotonny kolor - znowu, niestety. Przejadł mi się. Ten nocnik jakoś tak odstaje. Może poszukasz nowego? ![]() ![]() PODSUMOWANIE: Całość ładnie się prezentuje, pokój dziecka jedynie jakiś taki nie w tym stylu. Już nie oceniam liczbowo tego podsumowania. OCENA KOŃCOWA: 61/80, 76%, czyli szkolne 4 ![]() Pzdr. :* FLAVOUR Edit Musiałam zmienić ocenkę, bo źle przełożyłam półkę do pomieszczenia. Niewiele to zmieniło ![]() Ostatnio edytowane przez Flavour : 18.12.2008 - 15:25 |
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Owszem, podoba mi się [img]Birggin[/img]! Nie pasują mi tylko drzwi od frontu, kwiatek w salonie, który przełazi przez ścianę oraz jest tu trochę mało obrazów.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Piekny. Ja tam nie mam żadnych zastrzeżeń. Fajnie tę piaskownicę zrobiłaś i w ogóle ogród jest znakomity. I salon mi sie bardzo podoba. w takich ciepłych, przytulnych kolorach. W moim stylu.
Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderatorka Emerytka
|
![]() Cytat:
Niezbyt wiem, o co Ci chodzi... A może o tą z kuchni? (16 zdjęcie) Dominic: Racja, z tym kwiatkiem. Miał stać inaczej, ale potem zrobiłam już zdjęcia i po prostu zostawiłam go takim, jakim był. I dzięki za wszystkie dotychczasowe ocenki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
fajny, nawet bardzo.
tylko nocnik w łazience tak jakoś nie pasuje, ale tylko dlatego że jest czerwony. i ta przeszklona ściana w salonie jakaś taka dziwna. 9/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Bardzo ładny, tylko drzwi frontowe takie... mało dyskretne, 9,5/10
#8 |
Guest
|
![]()
No tak, rzeczywiście należy do kuchni ta półka
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
bardzo ładnie... No nie dość, że mistrz w FS to jeszcze architekt ;p 10/10
|
![]() |
#10 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Flavour: w tym secie znajdziesz półkę
![]() http://www.thesimsresource.com/downl...grooms/730222/ @up: Mistrz w FotoStory... <skromniś> Ale co do domków, jestem architekt amator- lubię to i tyle (chociaż w FS też twierdzę, że jestem amatorką ![]() Dzięki, bardzo mi tym schlebiłaś ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 18.12.2008 - 15:47 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|