|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
no więc zacznę od początku :
-kupiłam sobie WB i rozrywka rodzinna wcześniej mając zainstalowane Podróże i Młodzieżowy Styl -jako zupełnie zielona w dodatkach(cała ja)po prostu je zainstalowałam (WB i rozrywkę rodzinną)ale no tak po zainstalowaniu i uruchomieniu gry (już ze wszystkimi czterema) chciałam wejść do mojej rodzinki ,ale wyskakuje "działanie programu zostało zakłócone ,aplikacja zostanie zamknięta" -nie zrażając się postanowiłam stworzyć nową rodzinkę ale tam to samo ![]() -pomyślałam że może dodatki mają być zainstalowane w kolejności to odinstalowałam wszystko ,ale coś tam namieszałam bo usunęłam nawet podstawę i wszystkie ślady pa simsach na kąpie (geniusz ze mnie) -zainstalowałam jeszcze raz i to samo co przedtem tylko że już żaden dodatek nie działa ,a podstawa jest nudna ![]() Ps: w między czasie coś wyskakiwało o jakiejś kopi instalacji co jej brakuje chyba ![]() Pomocy ja zwariuje ferie a mi została sama podstawa ;( |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Teraz takie problemy piszemy w tym temacie: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47064
Czytaj, zanim cokolwiek napiszesz. Moze pamiec? - sprawdz.
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Upss... sorka jestem zbyt zrozpaczona żeby myśleć xD
O.o (aż wstyd zapytać) ale jak??? informatykiem to ja nie jestem (a mój u rodziny na świętach ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Chodzi oto - tam gdzie zaistalowalas simsy - sprawdz jaka jest pamiec dysku i jaka jest pojemnosc simsów. Jesli jest za duzo - tak sie zdarza...
Wtedy musisz poprzenosic inne rzeczy z tego dysku na inne.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Aaa...(down-ja) jeśli o to chodzi to mam wystarczająco miejsca
Ale UWAGA teraz chce jeszcze raz zainstalować wszystko to nie czyta płyty z podstawą a 20 min temu czytało <płacze>(mam orginał) nie czyta AutoRun ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
może masz coś z napędem. A wszystkie inne płyty czyta bez problemu ?
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
(Och zwariować można) tak bez problemu,ale teraz poszło jak zresetowałam kompa to chyba wina oprogramowania lub mam wirusa .Zresztą nieważne chyba muszę czekać na informatyka znajomego on coś wymyśli , ale dzięki za wszystko :*
Edit: Udało się po raz 4 wszystko przeinstalowałam i działa ![]() Ostatnio edytowane przez Anka132 : 25.12.2008 - 13:17 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|