|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam.
Problem została skrótowo opisany w temacie. Gram sobie Dziwakami i nie moge wysłać ich do pracy. Samochód przyjeżdza, im nie pojawaia sie ikonka "idz do pracy" mimo, ze mmaja zaspokojone wszystkie potrzeby. Gdy klikam na samochód, on znika, tak jakby odjezdzał. Dośc do samochodu mogą bez problemu, nic ich nie blokuje. Czy może miec to związek z kodem boolprop testingcheatsenable true on? Bawiłam sie nim właśnie na tej parceli. Mam dodatki sciagane z neta, ale ten problem dzis pojawił sie poraz pierwszy, przedtem wszystko chodziło w porzadku, a ostatnio nic nie ściągałam. Mam Sims 2 bez żadnych dodatkow. Ostatnio edytowane przez Nemedy : 28.12.2008 - 00:08 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To pewnie jakiś błąd albo kod na pewno mi też dzieją się dziwne rzeczy gdy mam włączony boolProp. Najlepiej wyłącz sobie boolPropa gdy grasz w simsy. A tak pozatym witam na forum!
Ostatnio edytowane przez nat9 : 27.12.2008 - 10:46 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ale ten kod jest juz wyłączony. Po wyłaczeniu gry chyba przestaje działać. Na innych parcelach z samochodem nie ma problemu. Zwolnienie i ponowne zatrudnienie sima nic nie dało ;/
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Szukałam w googlach ale nic nie było. Dzieki za linki. Poczytam sobie. Chdziło mi o to, ze mam Simsy bez oficjalnych dodatków typu zwierzaki, czy nocne zycie. Mam tylko samą podstawkę.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|