|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam prośbę o pomoc
![]() Listonosz nie podchodzi do skrzynki od przodu tylko od tyłu, wygląda to dziwnie i śmiesznie kiedy wyciąga czy wkłada listy. I najważniejszy problem - posiadam dodatek RiO i od czasu jak pozmieniały się skrzynki zniknęła mi w grze opcja zwrotu pieniędzy za wykorzystywanie ekologicznych źródeł energii, czyli np. baterii słonecznych. Choćbym nie wiem ile ich nakładła na dach to i tak płacę normalne rachunki. Jak pozbyć się tej modyfikacji skrzynki? Usunęłam pobrany dom z kosza domów ale wiadomo - nie pomogło. Sprawdziłam Clean Installerem i w składzie domu widniał obiekt o nazwie mailbox. Przeszukałam dokładnie całe Downloads i nie mam tam niczego o takiej nazwie. Może trzeba szukać gdzie indziej albo coś zmodyfikować? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wywal cały dowloands.Może to inny wadliwy dodatek.Ile masz miejsca na dysku?I jaka karta graficzna?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli Clean Installer pokazuje ten obiekt to na pewno jest on w Downloads, tylko pewnie pod inną nazwą. Tak, czy inaczej - możesz usunąć go przez Clean Installer - za pomocą klawisza Delete.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
haughton, problem w tym, że nie mam pojęcia jak to może być nazwa
![]() Może ktoś miał podobny problem i sobie poradził? Swampfire, miejsce na dysku mam - na partycji z grą i Downloadem 178 GB wolnego. Karta graficzna GF 9600M GT. Parametry kompa według mnie nie mają w tym wypadku nic do rzeczy. Download wywalę tylko w ostateczności bo mam prawie 10 GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
skoro w clean installerze wcześniej pokazywało mailbox, to tym razem także powinnaś szukać pod taką nazwą.
![]() |
#6 |
|
![]()
figa, pamiętasz skąd pobrałaś ten dom, albo masz może linka? Mógłbym sprawdzić u siebie, akurat mam prawie pusto w "Downloads". Według mnie jeśli to hack skrzynki pocztowej to musi być wraz z innymi obiektami .package.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zobacz jeszcze folder Collections i przepatrz listę zawartości zmodyfikowanej.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Jak sprawdzisz clean installerem, to nie klikaj myszka na ten mailbox tylko najedz myszką. Powinna sie wtedy wyswietlic oryginalna nazwa pliku package na jasnym prostokącie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |