|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
front domu:
![]() Salon z kącikiem czytelniczym: ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Sypialnia ![]() Gabinet odzielony półściankami ![]() Kuchnia z jadalnię ![]() ![]() ![]() Ogród ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]()
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) Ostatnio edytowane przez magda_kaulitz : 03.01.2009 - 15:21 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
No faktycznie mały o.0
Łazienka jest jak w moich "małych" salon. Moze wymienię wady: - Nieciekawa bryła - Nieładne pokrycie fasady - okropny dach - kiepski rozkład pomieszczeń, które są zbyt duże - wolne miejsce - wszystko typowo maxis - kiepski ogród - pokrycie parceli inne, aniżeli całej okolicy No, czyli prawie wszystko, bo plusów, prócz PRÓB dopasowania kolorystycznego nie widzę ![]() 2/10 Pozdrawiam!
#3 |
Guest
|
![]()
Chryste Panie! Rozumiem, że nie używasz dodatków z neta. Przecież z dodatków maxisowskich można urządzić takie domy! Nparawdę ładne. A tu poprostu koszmar. Nie dość, że duże pomieszczenia to goło.
Dam ci pewną radę, ktoś ją kiedyś dał tylko nie pamiętam kto. Buduj pomieszczenia takie, w których ty byś zamieszkała. Ja bym w tym napewno nie chciała zamieszkać. No sorry, i popraw jakość zdjęć. 1/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Umarłam O_O straszny. Nie będę już wymieniać tych samych błędów co Atlantis.. Giovánni, ale moja ocena 1,5/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mały,lecz pusty O_O
Baardzo ciekawi mnie "łazienka",w której jest miejsce na 5 NORMALNYCH. Reszte napisali moi poprzednicy 3/10 |
![]() |
#6 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Musze opracować jakiś system co do oglądania domów bo czasami mało brakuje do zgonu...
BEZNADZIEJNA bryła! Powinnaś zmniejszyć dach, zmienić okna, użyć innej elewacji i wyrzucić te drzwi (wtedy bryła nie była by idealna, ale prezentowała by się o niebo lepiej niż ta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
właściwie plusy i minusy (tych było sporo) przedstawili poprzednicy,nie będę się powtarzać, moja ocena 4/10
powodzenia w nastepnym projekcie!xd Ostatnio edytowane przez symfonia : 03.01.2009 - 18:54 |
![]() |
#8 |
|
![]()
*patrzy na bryłę z obrzydzeniem* matko ten dach! straszny w ogóle jest cały z zewnątrz, wliczając też jak ty to nazwałaś "ogród" ale moim zdaniem jest to zwyczajny tarasik z psią budą i marny oczkiem wodnym.
czy ja dobrze widzę czy w łazience naprawdę jest ochydna, ruda wykładzina? pomieszczenie jednym słowem: masakra. to samo w sypialni: kompletnie źle dobrane style. np. wiejska tapeta i łóżko w stylu UFO. kuchnia to jakaś wielka, niebieska otchłań. brzydka. ogólnie to katastrofa jakaś. na więcej cię nie stać? 2/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Bryła : przynajemiej jak dla mnie okropna
Salon : nawet spoko może być Łazienka : również mi sie nie podoba taka pstrokata Sypialnia : Brzydka Gabinet : może być Kuchnia : kolorki nawet ładne ale wydaje sie dość pusta Ogród : Nie podoba mi sie ![]() Ocena -3 za bryłe -1 za (pstrokatą) łazienke -1 za sypalnie -1 za pustke w kuchni -2 za ogród 1/10 przykro mi ale mam nadzieje że z czasem sie poprawisz i twoje domy będą świetne |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Oooo defibrylator, szybko!!
Po 30 min reanimacji.... Chciałem znaleźc tu jakieś fajne rzeczy ale nic nie znalazłem.... 1. Bryła. Nudna, dach wstrętny, ale jeszcze trzymam się na nogach. 2. Salon. Jedyne pomieszczenie, przy którym nie walę głową w klawiaturę. 3. Łazienka. Łzy mi napływają do oczu. Co to ma byc? Pomarańczowa wykładzina, jeden segment niepomalowany, i jednak w ogóle brakuje. 4. Sypialnia. Rwąc włosy z głowy powstrzymuję się od komentarza. 5. Kuchnia z ''jadalnią". Apogeum. Apogeum bólu i rozpaczy. 6. Ogród. Zobaczyłem ogrodzenie i zaśmiałem się prze łzy. Stanowcze 1/10! Ale jedno ci się udało, na pewno ten dom zostanie na długo w moich wspomnieniach.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|