|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej! To mój drugi domek na tym forum. Ten jest znacznie starszy od pierwszego, ale mi się bardziej podoba. Ten dom jest na sprzedaż; czyli nie posiada mebli z wyjątkiem kuchni i łazienek a ogród to kilka krzaków na krzyż ( tak jak w większości domów maxisa, które są na sprzedaż) Budynek został zmieniony przed wstawieniem, gdyż w poprzednim stylu był skazany na przegraną ( uwielbiam domy które wyglądają na stare i opuszczone a tak wcześniej wyglądał) dobra koniec gadania. A oto on:
Mam nadzieje że nie jest taki zły. Za wszystkie oceny dzięki, nawet za te krytykujące ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:44 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Po pierwsze- nie zamieżam tracić czasu na powiększenia każdego zdjęcia z osobna.
Lecz z tego co widzę, to i tak nie warto. Dlaczego nie urządziłeś go kompletnie? Rozumiem, że na sprzedaż, ale... Bryła nudna, a maxis wieje na kilomentr. Więc: 2/10 Pozdrawiam
#3 |
|
![]()
No niestety nie podoba mi sie... Fatalna tapeta w kuchni.
Co do zdjec-na nastepny raz postaraj sie wkleic je tak ,aby nie bylo potrzeby klikania na kazdy osobno... Tak czy siak zycze powodzenia i weny przy pracy nad nastepnymi domami. Ostatnio edytowane przez pisaqeczka : 11.01.2009 - 17:43 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
niedług dodam zdjęcia urządzonego domu, troche go zmienie.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jako tako.
I znów popełniasz ten sam błąd- za duża działka. A już PODSTAWOWYM błędem są thumbaile zdjęć ("chcesz widzieć, to se kliknij! ![]() Czyli ogródek pusty, "lewitujący" balkon jest co najmniej dziwny, a dach nad drzwiami wejściowymi po prostu mi się nie podoba. We wnętrzach żadnych zmian- są ZDECYDOWANIE za duże. I to drewno w części typowo garażowej (gdzie stoi samochód), jest po prostu nieładne- tam powinien być beton, jak już. I nie wiem, za co i co tu oceniać, więc zostaniemy przy opisówce. A jeśli miałbyś się już brać za urządzanie (a następnie wstawienie zdjęć), to radziłabym JESZCZE RAZ wydzielić poszczególne pomieszczenia- żeby Ci się łatwiej meblowało na mniejszej przestrzeni. |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
tak trudno jest oprawić adres zdjęć w [ img] [/ img] (bez spacji) ? nie każdemu chce się klikać na każdy obrazek oddzielnie ==
dom jest nudny jednym słowem. pomieszczenia za duże, no i oczywiście sam maxis, maxis i jeszcze raz maxis. sorry ale mam wrażenie że dom był robiony bez konkretnego pomysłu i dlatego tak słabo. 3/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Poprawiłem Ci te linki, bo wszyscy jak jeden mąż narzekają na miniaturki.
Co do projektu: puste wnętrza i przestrzenie raczej nie robią furory na naszym forum, zwłaszcza odkąd mamy tu takie talenty jak np. Vib, Marian, Kowalino czy Linea. Spróbuj może umeblowac kilka domów i wtedy pokaż je innym użytkownikom. ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dom mi się nie podoba, w szczególności bryła i garaż. Wnętrza puste za puste. Czekam na umeblowany dom wtedy dam ocenę.
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|