|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie znalazłam tematu z moim problemem - u mnie problem polega na tym, że gra jest ZAPISANA w stanie, jaki opisuję poniżej
Kupiłam parcelę publiczną simem, pojechałam nim tam, aby urządzić co nieco. Po około godzinie pracy zapisałam wszystko ładnie - tuż przed tym dodałam tabliczkę otwierania/zamykania sklepu. Kliknęłam simem przypadkiem "odeślij pracowników do domu" i mój sim... poszedł do domu - na górze na pasku akcji było "Leave". Sądziłam że wrócił do domu, jednak w domu pisze, iż gra jest zapisana na parceli publicznej i czy chcę grac tam na parceli publicznej nie ma nikogo i jest tryb kupowania i budowy tylko. Jak odzyskać i sima - bo się napracowałam bardzo - i jego dom parcelę - bo też mi zajęła wieki do zbudowania pełnego. Próbowałam go przywołać innym simem i np. wprowadzić go do niego, ale nie mogę tego zrobić dopóki nie opuści on swojego przedsiębiorstwa. Jeśli tym simem "przywołanym" jadę na inną parcelę publiczną to MOGĘ wrócić do domu i zapisać grę, ale po wyjściu do okolicy nad jego domkiem wciąz jest ciemniejszy znaczek i informacja, że jest on na innej parceli. Próbowałam wyburzać parcelę Dołączać inną rodzinę (nie da się) Kupić parcelę innym simem Pomoc? ^^"
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ciężka sprawa... A może zobacz czy go nie ma tam w domu gdzie mieszka? Lub jeśli bardziej zależy Ci na simie niż na parceli po prostu ją wyburz albo przenieś z tej parceli swojego sima do pudełka <o ile się da>
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie da sięwynieść w pudełku, nie da się wyburzyć parceli
NOWY PROBLEM!!! Problem jakby minął bo wysłałam go na studia i potem z powrotem, parcele obie wyburzyłam i wsio od nowa... ale jest inny problem z Insimenatorem: NIE DAJE SIĘ USTAWIĆ SIMA JAKO "INDEPENDENT TEEN" - wyskakuje jako nastolatek zwykły a akurat mi tu na wieku zależy bardzo.. :<
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Już gdzieś komuś pisałam w podobnej sprawie, że jak bardzo zależy Ci na simie, to możesz zagrać inną rodziną, która go zna i poprosić nimi tego sima, który zniknął, by się wprowadził do nich
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
To tak a propos ;] Ale problem jakoś rozwiązałam, tylko że nie mogę znowu z niego zrobić "Niezależnego Nastolatka" Insiminatorem a na forum nie mogę zmieniać tematów więc miałam nadzieję że ktoś z tym pomoże... (zmienia się w nastolatka zwykłego)
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ściąg inTeenminator...może to zadziała
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|