|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hej! Moj problem wyglada tak:
mialam Simsy Osiedlowe zycie. Posciagalam sobie rozne dodatki, pozy itp. Wsyztsko dzialalo. Pozniej zainstalowalam sobie Cztery pory roku I odpalam simsy, a tam nie ma tego wszystkiego, co wczesniej pobralam! Tak, jakbym wyczyscila downloads. A tego nie robilam ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Musisz ponownie włączyć zawartość zmodyfikowaną i uruchomić jeszcze raz grę, zawsze po instalacji nowego dodatku obiekty z folderu "Downloads" nie są od razu widoczne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Aha, kumam. Dzieki!
Temat mozna zamknac ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Witam.
Mam podobny problem co Déstiny. Otóż mam już zainstalowane dodatki: NŻ, WB, Zwierzaki, CPR i NS. Planuję kupić Podróże. I tu moje pytanie: czy jak zainstaluję nowy dodatek (jest nowszy od poprzednich) to też muszę kopiować foldery? Jeśli tak, to które? Nie chcę stracić stanu gry. Jestem tu nowa, a na to pytanie nie mogłam znaleźć odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Gdy instalowałam nowe dodatki nigdy nie robiłam kopi folderu EA Games z Moje dokumenty
![]() Ale to zawsze pozostaje ryzyk - fizyk ![]() Może na wszelki wypadek skopiuj, a jak zainstaluje się poprawnie, to zawsze możesz wykasować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|