|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam to mój pierwszy domek na forum. Chciałem osiągnąć w nim przede wszystkim bajeczny ogród. Z zewnątrz jest futurystyczny jeśli mogę go tak nazwać. Wewnątrz nie wiem jak to nazwać mam nadzieje że wy to nazwiecie. Dom jest raczej mały dla dwóch osób Ul. Polna jest prostopadła do Głównej i równoległa do Leśnej (ale z tym dużo matmy
![]() Otoczenie: Cedry. Cedry to małe miasteczko położone jakieś 50km od SimCity narazie mieszka tam zaledwie kilka rodzin. Między innymi Porębscy, Kocięccy, de Momfort, Halagiera i Sawoń Dom nie jest do ściągnięcia bo nie wiem jak dać mu możliwość pobrania np. przez rapidshara. haughton: zdjęcia o szerokości ponad 1600 pikseli są zdecydowanie za duże jak na forum. Usunąłem kody z powyższych fotek i po raz kolejny proszę Cię o ich zmniejszenie. Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:54 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie zwróciłabym uwagi na ten dom, gdyby nie jego nazwa Ul. Polna 10, ja mieszkam na Ul. Polnej 11
![]() A więc: Zewnątrz: Drzewa i obiekty są poustawiane tak na odwal, nie tworzą fajnej kompozycji. Za to bryła mi się podoba ![]() Wewnątrz: Nie lubię maxisowych obiektów, za to minus, ale niezle sobie z nimi radzisz ![]() Sypialnia jest taka bez gustu. Ogólnie nie jest zle, ale mam nadzieję, że pózniej w nastepnej twojej pracy będzie lepiej i orginalniej.
#3 |
Guest
|
![]()
dzięki za rady wykorzystam
|
![]() |
#4 |
|
![]()
Mi się podoba
![]() ![]() ocena : 8,5/10 P.S. Czemu nie pomalowałeś sufitu?? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła nowoczesna może i ciekawa, ja za takimi nie przepadam.
Ogród faktycznie chaotyczny, i nie pasują zupełnie słoneczniki ,drabinka, wodorosty i skrzynki z kwiatami do tego typu domu! Wnętrza nawet dopasowane ładna sypialnia i łazienka ( obrazek w łazience nie pasuje) Ocena 5/10.Powodzenia w następnym |
![]() |
#6 |
|
![]()
Kratki!!
Popsuły cały efekt domu z zewnątrz ;( Ogród faktycznie jest ładny, ale przesadziłeś z liczbą okien. Wewnątrz jak na maxis to też jest w sumie dobrze. Jak na pierwszy domek, to uważam, że ładnie to zrobiłeś.
#7 |
|
![]()
Bryła nawet ciekawa, ale to podwyższenie terenu nie pasuje.Wnętrza ładne, tylko niektóre zestawienia kolorów nie pasują.Moja ocena 6/10.
#8 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Heh, widać, że Kowalino pomagał
![]() Jeśli chodzi o ogród, niby jest "dziki", ale jednak ujarzmiony. Ogólnie mógłby być lepszy efekt ![]() Bryła jest co najmniej dziwna, przede wszystkim te wystające okna. Wewnątrz ładnie, ale sypialnie odbiega stylem od reszty i możliwe, że jest nawet troszeczkę za ciemna. I dlaczego okna w łazience nie są zasłonięte?! Chyba Sim nie chciałby być podglądany, gdy dopiero co wylezie spod prysznica ;] (nie mówiąc o tym, co by to było, gdyby zamiast Sima to była Simcia! ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Na pewno ktoś Ci to już mówił zdjęcia lepiej by się prezentowały w trybie życia albo opcji
Co do Bryły: -jest nowoczesna, uwielbiam takie ![]() -mała i wydaje się przytulna, -oryginalna. Co do ogrodu to powiem tyle, że jest całkiem fajny, nie podobają w nim mi się jedynie wodorosty ![]() A pomieszczenia jak na pierwszy domek są bardzo fajne w końcu pomagał Ci mistrz Kowalski Ich kolorystyka jest prawie idealna, ale powtarzam PRAWIE Meble w pokojach bardzo mi się podobają Mam tylko jedną uwagę te czarne ręczniki nie pasują do łazienki ![]() Jak na pierwszy dom wypadł Ci bardzo ładnie 8/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
fajnie, fajnie, bryła też, strasznie nowoczesny, chociaż salon,
mogłeś się bardziej postarać . Jakieś meble na ukos ? co ? Ale ogólnie fajnie, jak ja bardzo lubię drzewa, to tutaj troszke za dużo . Jakoś mi nie pasuje ten obrazek w łazience, lampa. Zwracaj uwagę na to, jak stawiasz przedmioty/okna, w niektórych miejscach to nie pasuje . ;> Aaaa i ten obraz w sypialni za bardzo `ściśnięte`. Kuchnia mi się podoba. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|