|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam
Po długiej przerwie prezentuje wam drodzy forumowicze mój pierwszy modern ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:56 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Po raz kolejny ten 'komiczny' wygląd bryły ;/
Poustawiałes byle jak obiekty ,aby uzyskac efekt niełady i nazwałes to 'małym nieporzadkiem' ? ;| Dziwnie to wszystko sie ze soba komponuje.Wybacz. 5/10 Sheba. |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dzięki za ocene
![]() i zapewniam że układałem żeczy nie byle jak ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Witaj
Ja się nie za bardzo znam na modernach....na tych bryłach itd. Ale jeśli oceniam to dla mnie za smutny... Szczególnie z zewnątrz bo jest taki biało-szarny, i ten chodnik do domu taki równy i przykładny, i brak ogrodu...Nie ma rzutu i nie wiem...czy wchodzi się odrazu do kuchni z podwórka? Wywnioskowałem tak bo jest ta sama smutna i szara tapeta. Salon nawet mi się podoba tak samo sypialnia ![]() ![]() ![]() Ogólnie to ja chyba nawet nie umiem oceniać modernów, ale niektóre są naprawde zachwycające... A ten taki nie jest. 5/10 Pozdrawiam, steve |
![]() |
#6 |
|
![]()
bryła- mówię nie. szare, ponure kolory i zero ogródka.
wnętrze- zimne, wypełnione brzydkimi dodatkami z neta. nie wiem jak można tam mieszkać, chyba czuła bym się tam okropnie. i jeszcze słabe zdjęcia =/ 4/10 trochę zawyżona ocena ale nvm. |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nie podoba mi się
![]() Bryła jest jakaś taka dziwaczna, natomiast wnętrze również nie zachwyca. To co jest na 6 zdjęciu od końca to łóżko? ![]() ![]() 4/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Eeee..... To jest niby modern tak?
Mi to bardziej przypomina jakiś burdel, nie tyle zapuszczony, co sam w sobie nie ładny, a wręcz okropny. Tak dobrałaś dodatki z neta, że w rezultacie wygląda to jeszcze gorzej. Ogólnie mówiąc masz pecha, bo trafiłaś akuratr z tym domkiem kiedy mam zły chumor i muszę się na kimś wyrzyć. Przypadło na Ciebie (wiem, okropny jestem i niesprawiedliwy, jednak nie ma ludzi idealnych). 2/10. Pzdr. Gio!
#9 |
Guest
|
![]()
Lapis to dziewczyna, Dżon!
Pierwsze zdjęcie zmusiło mnie do zastanowienia się czy to nie jest sims 1 ![]() Mało zdjęć i tak jakoś smutno. 3/10 |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ęę... No kompletnie mi się nie podoba.
Bryła jak z kosmosu, wnętrza również mnie nie przekonują. Przepraszam
|
|