|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Hmm.... Nie mogę powiedzieć, że jest zły, bo miałbym nieczyste sumienie, jednak bardzo dobry też nie jest
![]() Sam nie wiem co powiedzieć. Z jednej strony ładnie rozplanowane i zagospodarowane pomieszczenia, z drugiej zaś wszystko na kilometr śmierdzi tym maxisem, którego pamiętamy jeszcze z dodatków NS, czy NŻ. Najgorsza niewątpliwie jest bryła- ten dach po prostu nie pasuje. Czasami gdzieniefgdzie jest za pusto i nie wiem po co potrójne schody :/ Ogólnie tak średnio 5.5/10 Pozdrawiam Gio!
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Za mało zdjęć!
No i 'brzydko' zrobione (bez urazy ..) Każdy pokój powinien być zrobiony osobno (w kwestii zdjęć) . Ale przejdźmy do domku. Bardzo ładne wykonanie. Podoba mi się bryła i w sympatycznym miejscu jest postawiony dom. Koło lasku... miodzio ![]() W środku też niczego sobie. Widać ze nie stawiasz na dodatki z neta co jest dużym plusem przy dobrym umeblowaniu (który tutaj pokazałaś). Minusy jednak też są.. np. korytarz na pietrze... Sztaluga i bieżnia, nie pasują tutaj. A drugi... jeżeli dom jest umeblowany to czemu nie ma auta jak jest podjazd? Wiem, że się troszkę czepiam ale cuż ^^" |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
niby wszystko Ok, a jednak coś nie tak ;]
Zgadzam się z Giovánni, no i troche za mało zdjęć Moja ocena 6/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
A dlaczego nazwa jest prawie identyczna co poprzednio?
Obejrzałem z ciekawości poprzednie prace.. Przede wszystkim popełniasz karygodny błąd. Nie rób zdjęć na niskich ścianach. To psuje jakość prezentacji. W internecie możesz znaleźć sufity, które zasłonią niebo. I jak już zdecydujesz się tak pokazywać pomieszczenia, to pamiętaj, żeby pokazać jak najwięcej na zdjęciu ![]() Kuchnia - szafki (a szczególnie blat) nie pasują do podłogi. Pamiętaj, że meble nie mogą się gryźć z podłogą/ścianą. Łazienka (parter) - ściana i podłoga jest za wzorzysta. Nie widzę obrazów na ścianach (a ścianę to już w ogóle tylko jedną). Nie ma oświetlenia, żaluzji, akcesoriów łazienkowych.... Korytarz - raz, że pustka (jeden kwiat t za mało), dwa, że schody to pomysł już przejedzony (widziałem to w pierwszym projekcie). Dwa, że od mnogości barierek można dostać oczopląsu. ![]() Taras (lub jak wolisz: weranda) - nie prezentuje żadnych ciekawych rzeczy. Właściwie nic na nim nie ma ![]() Podjazd - dlaczego taki długi? Przecież samochód, który wjedzie do końca może zostać zastawiony przez samochód bliżej jezdni. Na dodatek płotek uniemożliwia jakikolwiek manewr (czyt: nie ładnie się prezentuje w połączeniu z podjazdem). Pomysł zostawienia maxisowskiego wzoru podjazdu nie jest trafiony. PIĘTRO: Sypialnia - Brak firanek, mebel zasłania okna, nie widzę oświetlenia. Łazienka na piętrze - właściwie nie wiem, czy jest wydzielona ścianą, czy to ciąg dalszy sypialni (sypialnia + łazienka = sypialniołazienka?) Co do samego fragmentu pomieszczenia nazwanego "Łazienką" - meble z tego samego zestawu co łazienka piętro niżej. Nie wiem, co stoi na tej szafeczce - pudełka, domki dla lalek, radia... ??? Pomieszczenie ze sztalugą i bieżnią - pustki, nie wiem, czy to tu znajdują się schody, jak wygląda zarys pomieszczenia? Ogólnie - tak jak powiedziałem - rób zdjęcia na pełnych ścianach, pokazując każde pomieszczenie z osobna. Na koniec pokaż nam rzuty. Wolt. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Widzę,że robisz b.oryginalne zdjęcia :> Nie mam nic przeciwko temu,by na jednym przedstawić 2 lub więcej pomieszczeń.nie kązdy jest Picassem w robieniu zdjęć ;]
Tak jak Woltuwa zalecam robienie zdjęć przy pelnych scianach Dobra,jedziemy -Bryła bardzo fajna.Serio,pomysłowa. -Na parterze nie pasują schody..takie jakby za duże,no nie wiem... -pomysłowy kibel ^_^ -nie podoba mi się tapeta w kuchni..taka wiocha [ bez urazy ofc ] -ŚWIATŁA! Włączaj je ![]() Cóż,źle nie jest,ale nie widzę w tym luksusu... 5/10 :] |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wiesz - jakbyś zrobiła lepsze zdjęcia to śmiem podejrzewać, że dom prezentowałby się rewelacyjnie
![]() Zauroczył mnie ogród i bryła. Super ją sobie obmyśliłaś. Wnętrza są w bardzo fajnym stylu - przytulne, funkcjonalne i najzwyczajniej w świecie - ładne ![]() Czekam na kolejne Twoje prace, tym razem z lepszą jakością zdjęć ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Nie jestem strasznym krytykiem, dlatego nie ma się co bać
![]() Ogród może pomyślisz, że jestem wredna ale niestety ogród jest dość ważnym elementem dekoracyjnym parceli, szczególnie wtedy, gdy duża ilość "powierzchni zielonej" znajduje się na parceli. W tym ogrodzie oprócz kilku kwiatków nic nie ma co by przyciągnęło uwagę dlatego stawiam 1/10 Bryła: jak zwykle zapomniałam o najważniejszym czyli o wyglądzie bryły ![]() ![]() Parter :kuchnia - trudno mi powiedzieć cokolwiek o wystroju, gdyż nie widzę ścian ... Rozmieszczenie mebli całkiem dobrze wygląda ![]() ![]() Piętro Sypialnia i łazienka fajne, ale to pustawe pomieszczenie z mini siłownią trochę psuje cały efekt 5,5/10 Ogólna ocena : 20,5/ 40 co daje 5,1/10 ![]()
#9 |
|
![]()
Mało, mało, mało zdjęć...
Śliczna bryła, wnętrza bez rewelacji. 5/10 PS. Na następny raz postaraj się o ładniejsze zdjęcia.
#10 |
|
![]()
Pierwsze zdjęcia:
cud, miód i orzeszki Ale potem trochę gorsze, mogłaś przybliżyć ujęcia, albo coś, ale widać, że niektóre pomieszczenia są dobrze zagospodarowane Najfajniejsza jest łazienka, szkoda tylko, że dałaś mało zdjęć ![]() 7/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|