|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
B. fajne, tylko płot mi nie pasi.
7/10
#3 |
|
![]()
no ładnie tylko na plaży mogłoby być więcej roślin i nie pasuje tam ten plac zabaw
ale ogólnie jest ładnie 7/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Średnio mi się, wnętrza są ładne ale nie piękne. Jednym słowem to taki zwykły dom. Ocena: 7/10
kubuss |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ładny domek, z zewnątrz sie mi nie podoba, ale w środku jest fajnie, przytulnie. Jest kilka rzeczy które mi się nie podobają. Ogród nie jest zbyt ciekawy.
Ale ogólnie jest dobrze. |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Fajny- taki wręcz z życia wyciągnięty i wsadzony do Simsów
![]() Mam jednak parę zastrzeżeń. Tapeta w kuchni. Owszem, jest pod kolor mebli, nie da się ukryć, ale po prostu niefajnie wygląda ten pomarańcz na ścianach ;] A, i z przodu domu dałabym więcej zieleni. Widzę, że bryła domu ma różne drzwi i okna (parter co innego, piętro też). Jednolitość jednak jest lepsza ![]() A domek jest tak urządzony, że pewnie fajnie się w nim gra ![]() 8,5/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Brzydka kuchnia, i źle połączyłeś w łazience te dwie kafelki
Źle to wygląda Ale ogólnie fajnie Zarąbiście połączyłeś panele z tą cegłą ;] 8,6/10 ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Na pierwszy rzut oka dosyc ładny. Ale...
1.Pierwsze co mi się nie podoba bo mnóstwo rodzajów okien. Owszem, można tu i ówidzie dac jakieś inne, ale każde z innej parafii to już przesada. 2. Po drugie to łazienka. Jakaś wydziwiona, tu ścianka, tu podest, a tam wanna na ukos. Nie wiem co to miało byc, ale w moim odczuciu nie wyszło. 3. Fioletowa sypialnia. Dywan do połowy wchodzący pod łóżko. Nie do przyjęcia. 4. Ta biało-niebieska sypialnia. Zastanawiam się po kiego grzyba ta ściana na środku. Optycznie pomniejsza pomieszczenie i zasłania okno (to prowadzi do egipskich ciemności w pokoju) 5. No i na koniec takie kolorowe "coś" na plaży. Rozumiem, że to prowokacja? Reszta pomieszczeń ładna, podobają mi się. Dom nie jest zły. Ale też bez żadnych rewelacji. 7/10 Czekoladowy.pl, Bonstons Mansencznjunsentsn.
#9 |
Guest
|
![]()
Tam jest i drugie okno. A ta ścianka, oddziela część sypialnianą od "biurka". To jest małe pomieszczenie, więc jakoś to biurko musiałem wstawić.
|
![]() |
#10 |
|
![]()
Cieszę się, że nie tylko ja korzysta z maxisa
![]() Domek mi się spodobał, 8/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|