|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mój kolejny dom. Tym razem dla jednej osoby(choć zadbałem o możliwość przybycia gości) bez ogrodu, choć z wielkością działki przesadziłem. No dobra pewnie już macie dość tego przynudzania więc do rzeczy:
Dom ![]() ![]() ![]() Przedpokój ![]() ![]() Salon/Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() To wszystko. |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To że nie ma ogrodu - trudno, da się przeżyć
![]() Bryła - dach jest za wysoki i niezbyt przemyślany. Salon/kuchnia - troche dużo pustej przestrzeni, fajny obraz. Sypialnia - inne ściany i byłoby lepiej. Łazienka - panele podłogowe jakoś do łazienki nie pasują, lepiej by było gdyby były kafle. Również inne ściany, ten kawałek materiału/obraz obok lustra nie wygląda zbyt ciekawie, tak samo to nad wanną. Okno nie pasuje. Ten dom bardziej mi się podoba niż poprzedni, szkoda że nie ma ogrodu. Pracuj/buduj dalej, napewno będzie lepsze ![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
BŁAGAM!!! NIE DAWAJ BOAZERII NA ŚCIANY WEWNĘTRZNE!!!
Są JAKIEŚ dekoracje, tylko, że z leksza nieumiejętnie dobrane. Pierwsze zdjęcie mnie PRZERAZIŁO. Taki mały domek na parceli 5x3!!! (mówię na oko) I to... nie wiem jak to nazwać (prawy górny róg pierwszego zdjęcia). Brak mi słów ![]() Wściekły pomarańcz na elewację domu? Nieeeee... Nie ma rzutów, ale i tak dobrze widzę, że pomieszczenia są jeszcze za duże. I zadam Ci pytanie: czy sam chciałbyś mieszkać w takim domu? 2/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tak chciałbym. Klimat jest miły. Tak w ogóle nie wiem co macie do dużych pomieszczeń. Dla przykładu chciałabyś mieszkać w domu w którym żeby w ogóle przejść trzeba łazić po meblach i sprzęcie, bo inaczej się nie da?
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
O chłopie...to niezbyt świetlaną przyszłość w budowaniu domków Ci wróżę. Wyobraź sobie gigantyczny pomieszczenie, na środku stolik z krzesłami, przy ścianach porozrzucane mebelki, parę obrazków. Miło byś się czuł? Na takie coś można sobie pozwolić w wielgachnych rezydencjach vel. zamczyskach, ale nie w domu DLA JEDNEJ OSOBY!
Domek ogólnie- brzydki ![]() I żeby nawet drzewek się nie chciało posadzić, dla urozmaicenia- skandal! Pozdrawiam
#6 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Zacznę od minusów:
- nie ma ogrodu - za duży dach - zbyt duże pomieszczenia - źle dobrane kolory ścian i podłóg - dziwnie dobrane meble - za duża działka - zbyt duże okno w łazience - brzydka bryła Teraz plusy + nawet fajne ogrodzenie Podliczenie: Na minus: -8 Na plus: +1 Ogółem: 3/10 Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No nareszcie jest lepiej. Nie dawaj boazerii do wnętrza. Ogród by się przydał. Spodobała mi się bryła, bo jest taka zgrabna i naprawdę ładna. Dom o wiele lepszy niż wcześniej. Nie dam oceny liczbowej, ale w następnym dam i mm nadzieje, że będę mógł spokojnie dać po wyżej 5?
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ble
Musisz budować takie domy, w których chciałbyś mieszkać, no i lepiej by było , jakbyś pooglądał resztę domków na forum. Z resztą po co ci taka działka?!
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
w tym wszystkim podoba mi sie tylo ten duzy obraz. Reszta jest tragiczna. Zatrzynajac od terenu konczac na umeblowaniu.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wszyscy mówią "Rób taki dom w jakim chciałbyś mieszkać", a może on chciałby w takim mieszkać?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|