|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
łaaał. aż nie ma się czego doczepić < 33.
chyba najbardziej podobają mi się te wszystkie obrazy. *chce wiedzieć skąd je ma*. CUDOO.
#3 |
|
![]()
Schylam głowę
![]() Ale kilka drobiazgów: kto chodzi w takich wielkich buciorach? No i te straszne obrazy małych dzieci budzą grozę. Duży plus za Muncha, jeśli nie był to wybór przypadkowy. Całość kojarzy m się ze scenerią horroru, gdzie za chwile mają wpaść mutanty i wszystko zniszczyć(a takiego domu by było szkoda) Na koniec mam prośbę: kojarzę Cie przede wszystkim z niesamowitym młynem i innymi pracami, ale na przyszłość chciałabym Cię namówić na wybudowanie czegoś bez odpadającej tapety. Wierzę, że z Twoim talentem byłby to hit. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
O jaa
![]() Piękne zdjęcia, cuuudowna bryła i za razem otoczenie.. Boossko, wnętrza super, jak w realu. Bez przeszkód 10/10. Pozdr. ![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Ten z galerii na Twoim profilu? Ze szkieletami zamiast strachów na wróble? Dobra, zacznę się przygotowywać psychicznie, zawsze mogły to być klauny
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
To jest Boskie!!
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Life is brutal !
![]() Ło maj gad ! Toż to jest cudo ! Nie mam zastrzeżeń - 10/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo fajna. Wygląda na taki stary i straszny dom, jedynie ta zieleń na domu troche za "żywa". Ogród jest ok.
W środku jest bardzo ładnie, fajny klimat. Jedynie łazienka mi się nie podoba, za dużo roślinności ![]() Ogólnie: dom sie mi podoba. |
![]() |
#10 |
|
![]()
Czuje się zaszczcona i jest mi bardzo miło. Dzięki, że o mnie pomyślałaś. No ale jednak mnie nie przekupiłaś i przejde do SUROWYCH komentaży.
1.bardzo mi się podoba!! 2.fajny unikalny styl 3.dobry gyst 4.fajny efekt wody morskiej 5.fajna całośc 6.fajne zdjęcia 7.jestem POD WRAŻENIEM 10/10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|