|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Troche was zasypuje moimi beznadziejnymi domkami , ale zlamalem noge wiec nie mam co robic ;]
Staralem sie zastosowac do rad i wyszlo ot cos takiego . Pozatym zachcialo mi sie zrobic ogrod ;p. Wyszedl do d... do bani ale co tam ;p Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 21:23 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Muszę przyznać, że dom lepszy niż poprzedni. Tamtego nie komentowałam bo ocena była by go z byt niska. Ogród wyszedł ładnie, nie pasują mi tyle te wysokie krzaki w kształcie łezki. Jesteś na dobrej drodze
![]()
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Bryła jest ładna i Ogród też.
Wnętrza średnio mi się podobają. 5/10
#4 |
|
![]()
Bardzo ładna bryła i ogród.
Wnętrza też nie są najgorsze. Nie spodobała mi się akurat łazienka i ta cześć salonu z telewizorem. Koło schodów przydałaby się też jakaś barierka ;] 9/10
#5 |
Guest
|
![]()
Dom ogólnie ładny. Bryła 8/10 a za wnętrze 7/10
|
![]() |
#6 |
|
![]()
domek mi się podoba
![]() Ocena: 9/10 ![]() PozdrO |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny na zewnątrz, w wewnątrz już mniej. Przy robieniu zdjęć włączaj światło, zdjęcia będą jaśniejsze, kolory żywsze.
Wywnioskowałam, iż koncepcja budowy domu na zewnątrz nie przeniosła się do wewnątrz. Zamiast wielu "ciężkich" mebli lepiej [tak mi się wydaje] pasowałyby jasne, żywe kolory i trochę nowoczesności. Ogólnie widać postępy, jest coraz lepiej. Z chęcią obejrzę kolejny dom ![]() 7/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz jest bardzo ładny,świetny ogród i bryła.
Ale w wewnątrz...też dobrze,ale już nie tak bardzo. Kolory są ładne,sądzę,że lepiej pasowałyby z deka jaśniejsze w niektórych pokojach,ale może być :> Ale dom jest lepszy od poprzedniego i to o wiele! 7/10 (: |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajnie, ale mogłeś włączyć światła do tych zdjęć. Ładniej by to wszystko wyglądało.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła jest nawet fajna, ale przeszkadza mi to, że dach wchodzi na okno (5 fotka).
Ogród - nie jest zbyt ciekawy, za dużo tam tego wszystkiego. W środku nie jest źle, ale kolory są takie troche ponure. W łazience nie podoba mi się kwiat i duże odsłoniete okno, lustrzana podłoga niezbyt ładnie wygląda no i te kolory. W sypialni bardzo nie podoba mi się ten dywan. Ogólnie dom jest ładny ale przydało by się w nim troche lekkich zmian ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|