|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czy można już dodawać, ale widziałam że niektórzy już dodają, więc ja postanowiłam też dodać mój domek
![]() Ogólnie, nie robię ładnych domków, ale koleżanka powiedziała że ten jej się podoba, żebym dodała ;d Więc: Czekam na komcie ^^ P.S. tylko w salonie pusto ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 03.02.2015 - 22:14 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Chwilami myślałem, że Twoja koleżanka jest ślepa
![]() Edit: Chcesz żeby powiedzieć co poprawić - buduj mniejsze pomieszczenia, żebyś nie miała problemu z zagospodarowaniem nich. Nie buduj domów-pudeł ponieważ są nie ładne. Nie rób takich wysokich dachów. Ostatnio edytowane przez Vanitas : 18.06.2009 - 19:07 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Moim zdaniem wszędzie jest pusto. Należało, by bardziej zagospodarować przestrzenią.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
dużo kwiatów w ogrodzie [ogólnie roślinności], tylko te zielone ściany na zewnątrz?
![]() sypialnia jest wg mnie trochę za ciemna, łazienka nawet ok... mam wrażenie, że tak samo jak ja popełniasz błąd - budujesz wielkie pomieszczenia, a nie ma w nich co postawić : D [znaczy, ja nigdy nie publikowałam swoich domków na forum, ale identycznie buduję, chociaż ostatnio się tego odzwyczaiłam xd] Ocena liczbowa: szczerze? to spodziewałam się czegoś lepszego i wiem, że na pewno nie zbudowałabym lepiej... w TS3 jest trochę ciężko budować, więc - 5/10 ![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Że pusto, to wiem ;d
Ale jakoś nigdy nie wiem, co gdzieś dać żeby pusto nie było ![]() Na takie oceny byłam gotowa.Jest to mój pierwszy domek, i chciałabym żebyście mi doradzili, co na następny raz poprawić żeby było lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dla mnie nie jest ładny nawet że bardzo nie ładny gdyby nie te zimne kolory i duże pomieszczenia byłoby o wiele lepiej.
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
podoba mi sie wejscie do domku, jest bardzo przytulne
![]() ![]() ocenami nie ma co sie przejmowac ![]() ![]() pozdrawiam. |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ogródek i bryła domku baardzo mi się spodobały
![]() Wnętrze to lekka porażka :/ Popracuj nad ''zabawą'' kreatorem stylu ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A więc tak:
Nie żebym był jakimś swietnym budowniczym domów w TS3 (wole nie wystawiać tu swoich domów, bo mój najlepszy to... uch... ^^), ale postawowe twoje błędy to - Totalnie słabo rozplanowane wnętrze - Czy salon i "Korytarzyk" to to samo pomieszczenie? Tak samo pomalowane, i takież to wrażenie sprawia... - Ten kolor domu sprawia takie dziwne wrażenie jakiejś krzykliwości, wręcz zbyt wielkiej krzykliwości... Ale kuchnia mi się podoba ![]() ![]() 3,5/10 (Ale to tylko mój gust, więc... sama wiesz o co mi chodzi... ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
jakbym patrzyla na bryly z ts1 XD za duze pomieszczenia a meble nie sa dopasowane
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|