|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
To mój pierwszy domek na forum, proszę weźcie to pod uwagę
![]() Dziękuję za uwagę i proszę o szczere oceny ![]()
Ostatnio edytowane przez Charionette : 03.02.2015 - 21:53 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
jak na pierwszy dom nie jest zle
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Łazienka nie pasuje do domku jest taka nowoczesna. Nabardziej mi się podoba kuchnia, w ogrodzie nie wiem co tya lokatorka tam lubi jeżeli jest pusto, ja bym dała duzo kolorowych kwiatków i mały stawik. Ten podest ma kolor nie pasujący do koloru z zewnatrz domu i nie ma płotka przy wejściu a pasowałby. Sypialna ma za ciemną tapete a salon jest bardzo przytulny , ;p
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nawet ładnie szkoda ze w TS3 nie ma jesze tyluu fajnych obiektów... z podstawy mało jest...
|
![]() |
#5 |
|
![]()
Ładny domek, dobrane kolory tylko właśnie zimne no ale mi to nie przeszkadza
![]() I teraz żebyś nie pomyślała, że robię to żeby się "zemścić" ;d Ale moim zdaniem Ty właśnie aż za bardzo robisz małe pomieszczenia i wszystko jest ściśnięte. Tak to wszystko OK ^^ |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Domek niczego sobie, lubie takie male "scisniete" w kupce bo wiem co gdzie mam. jedyna moja uwaga odnosnie jadalni. moze zrob otwarta kuchnie z jadalnia bo ta mikro jadalenka jest przerazajaca
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Domek, jak na pierwszy jest cuudny !
![]() Mam małe zastrzeżenia do robienia zdjęć, popracuj nad ujęciami |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Na pewno to twój pierwszy domek? Ja już zrobiłem z 5 (od podstaw, oczywiście) i żaden, no, może jeden temu nie dorównuje... Tylko tak:
- Ta "Mikrojadalenka" jest tak mała, że ja bym tam nie chciała nic jeść ![]() + Skoro robisz taki ładny wiejski domeczek... - Nie rób zbyt nowoczesnych rzeczy, jak ta łazienka. + Kuchnia i sypialnia ciemne... A ja lubie ciemne ![]() - Ogródek taaaaki pusty... - Czym jest to ulubione miejsce pana domu? Ten wiatrak (?), czy snopy siana? ![]() + Bryła ciekawa + Kolorystyka jej również * Salon. Ponieważ nie lubię pasków, jest tylko pół-fajny. Ten kominek i fotele... Bomba! ![]() + Ta alejka prowadząca do domu to dość fajna... ![]() 5,5/10, ale mogłoby być ciut wyżej... |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy dom to dobrze,nawet bardzo!
Baaaaardzo podoba mi się łazienka,w sumie nie wiem czemu,jakaś taka przytulna xd Jadalnia coś za mała,chyba simom nie będzie się tam dobrze jeść . Ogólnie,to się postarałaś (: |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła jest ok, tylko ten dach mi się nie podoba.
Korytarz troche za ciemny, salon tak samo. W łazience nie podoba mi się odsłonięte okno i te koło ratunkowe (no ale jeśli ktoś będzie się topił w wannie to koło mu uratuje życie ![]() Kuchnia - kolory nie są zbyt ciekawe. Sypialnia - znowu troche za ciemne pomieszczenie. Ogólnie w domu jest troszke za ciemno, co się mi nie podoba, a poza tym dom nie jest zły ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|