|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pilnie szukam ubrania dla dorosłego sima i nastolatka, dzięki któremu mogliby oni chodzić z nagim torsem. Potrzebuję też hacka, który pozwoliłby siedzieć nastolatce na budynku, na którym zamiast dachu jest podłoga.
Z góry dziękuję ; *. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Chyba źle zrozumiałem, ale aby nastolatka siedziała na budynku, na którym zamiast dachu jest podłoga trzeba położyć podłogę i postawić nastolatkę. wtf?
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ale chodzi o to, żeby ona siedziała na boku tego budynku, a nie stała. Tę pozę widziałam np. na zdjęciach u simów Pameli ; )). Mogę przeszukać te zdjęcia i wstawić, jeżeli wciąż to niejasne.
Chodzi dokładnie o takie coś: http://img179.imageshack.us/i/ipipi.png/ Zdjęcie jest autorstwa Pameli i mam nadzieję, że się na mnie nie obrazi, że go użyłam ; ). Bo naprawdę chciałabym jak najszybciej zdobyć ten hack. Edit: I jeszcze gdyby ktoś znalazł ł a d n e ubrania na chłopaków nastolatków, byłabym wdzięczna ;]. Ostatnio edytowane przez Soullea : 04.08.2009 - 12:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Może mi się wydaję, ale czy to nie jest po prostu jakaś poza, a ustawienie sima jest wykonane za pomocą SeeThem albo innego typu programu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
żeby mężczyzna mógł chodzić z gołym torsem :
http://www.modthesims.info/download.php?t=348793 ubranie z gołym torsem jest na simguys czy jakos tak
![]() |
#6 |
|
![]()
Dziękuję ; **
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|